header1.jpgΝομίζω ότι οι μαντικές μου ιδιότητες έχουν πλέον επιβεβαιωθεί. Τι να σου κάνει ο μάντης Τειρεσίας, όταν το έργο το έχουμε ξαναδεί; Νέα παράταση δόθηκε στις αιτήσεις για την επιμόρφωση Β΄επιπέδου αφού η εγκύκλιος έφτασε την περασμένη Παρασκευή που έληγε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων. Σημειωτέον στο σχολείο μου που έλεγξα σήμερα, δεν έχει φτάσει ακόμα.

Το Σάββατο στην ημερίδα, μάθαμε ότι υπάρχουν μικροαλλαγές και επικαιροποίηση του προγράμματος σπουδών. Το ερώτημα ρητορικό. Αν είμαστε σοβαροί, αυτό το πρόγραμμα δεν θα έπρεπε να έχει ήδη αναρτηθεί στο δικτυακό τόπο του προγράμματος; 

Είχα γράψει ότι οι οδηγίες θα μας δοθούν την παραμονή της έναρξης. Μήπως ήμουν υπερβολικά αισιόδοξη;

Μάθαμε επίσης ότι υπάρχουν επιμορφωτές που δεν έχουν πληρωθεί ακόμα γιατί απλά τα πιστοποιημένα ιδιωτικά κέντρα “έφαγαν” την αποζημίωση.

Ποια ήταν η επίσημη τοποθέτηση των ιθυνόντων; Ας προσέχατε. Αυτά κάνουν τα ιδιωτικά. Ενώ τα δημόσια… που καθυστέρησαν δύο και τρία χρόνια την αποζημίωση… Που μας έστειλαν το ενημερωτικό για την εφορία χωρίς να δηλωθεί ότι πρόκειται για καθυστερούμενες απολαβές. Τώρα πληρώστε το 40% πίσω στην εφορία για να παίρνουν κάποιοι τα εύσημα ότι προχωράει η επιμόρφωση.

Οταν δε επισημάναμε ότι τα εργαστήρια δεν διατίθενται για τις δοκιμαστικές διδασκαλίες κι αν μπορείτε στείλτε μία εγκύκλιο να μας διευκολύνετε αυτό ερμηνεύτηκε ως εξής: Ισως θα πρέπει να εμπλέξουμε τους καθηγητές πληροφορικής προβλέποντας μία αποζημίωση και γι΄αυτούς.

Διότι έτσι προχωράει το πράγμα. Μοιράζοντας την πίτα. Ακούστηκαν και τα γνωστά παράπονα για τα λογισμικά. Τόσα χρήματα και να μην είναι αξιοποιήσιμα… Κρίμα. 

Τελικά θα φτάσει τίποτα στο μαθητή; Ερώτημα ρητορικόν!

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων