hashtags.jpgΑυτές τις ημέρες παρακολουθώ την αξιοποίηση του διαδικτύου για το συντονισμό των μαθητών. Οπως φαίνεται και η εφημερίδα Guardian στο αφιέρωμά της για τις ταραχές στην Ελλάδα Greek riots and strike action: Live χρησιμοποιεί το twitter και το #griots για να ενημερώνεται και να ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο.

Το Micro Blogging είναι μια μορφή blogging αλλά σε πολύ μικρότερη κλίμακα. Ο κάθε micro blogger έχει τη δυνατότητα να κάνει post μικρά μηνύματα 140-200 χαρακτήρων ανάλογα με την πλατφόρμα. Αυτό που κάνει το micro blogging διαφορετικό, είναι ότι προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να κάνουν post χρησιμοποιώντας διάφορα μέσα, όπως υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα με υποστήριξη SMS ή Wi-Fi, messengers και email. Αυτή η πληθώρα επιλογών, σε συνδυασμό με το μικρό μέγεθος των μηνυμάτων, έχει καταστήσει τις micro blogging πλατφόρμες πολύ δελεαστικές, ιδιαίτερα σε χρήστες που θέλουν να εκφραστούν ανά πάσα στιγμή για οτιδήποτε μπορεί να θεωρούν αξιόλογο προς αναφορά.

Ρίξτε του μια ματιά για να αφουγκραστείτε… …μένω μονάχος στο παρόν μου / να σώσω οτιδήποτε, αν σώζεται / κι ας έχουν τις συνέπειες του νόμου; συνένοχο στον φόνο, δεν θα μ? έχετε…».

http://www.hashtags.org/tag/griots

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων