? Ο 20χρονος Ταξιάρχης  Γαϊτανής απέκτησε σε μία  ημέρα 600 φίλους στο  Facebook

«Η ΙΣΤΟΡΙΑ του Ταξιάρχη με συγκίνησε πάρα πολύ και ένιωσα ότι μπορώ εγώ, όπως και ο καθένας από εμάς, να τον βοηθήσουμε. Να κάνουμε ό,τι δεν κάνει το κράτος. Γι΄ αυτό πήρα αυτή την πρωτοβουλία, που ήδη έχει πολύ μεγάλη ανταπόκριση και πιστεύω ότι θα έχουμε και ένα θετικό αποτέλεσμα».

Συγκίνηση προκάλεσε η περιπέτεια του 20χρονου Ταξιάρχη Γαϊτανή από τα Πάμφιλα της Λέσβου, μετά το δημοσίευμα των «ΝΕΩΝ» την περασμένη Τετάρτη. Ο νεαρός που πάσχει από το εξαιρετικά σπάνιο σύνδρομο Ντούσεναπό το οποίο πάσχουν μόνο πέντε παιδιά σε όλη την Ελλάδα- και χρόνο με τον χρόνο το σώμα του παραλύει, βρίσκεται τα τελευταία οκτώ χρόνια καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο. Πρόσφατα οι γιατροί συνέστησαν στη μητέρα του να πάρει ένα ειδικό αναπηρικό αμαξίδιο που λόγω της θέσης του σώματος θα διευκολύνει την αναπνοή του, η οποία τελευταία έχει επιβαρυνθεί. Η μητέρα αγόρασε το αμαξίδιο, αξίας 13.000 ευρώ, παίρνοντας δάνειο. Αυτός είναι και ο λόγος που χρήστες του Ίντερνετ δημιούργησαν ένα γκρουπ στο Facebook με τον τίτλο «Οι φίλοι του Ταξιάρχη». Μάλιστα, σε μόλις μία ημέρα συγκέντρωσε 600 μέλη και αναμένεται να φτάσει τα 2.000. Ο ηθοποιός Σπύρος Σαραφιανός, δημιουργός του γκρουπ, μιλώντας στα «ΝΕΑ» τόνισε ότι στόχος είναι η συγκέντρωση χρημάτων για να βοηθηθεί η οικογένεια.

Η μητέρα του Ταξιάρχη κ. Βασιλική Χατζηκομνηνού μιλώντας στα «ΝΕΑ» δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για την ανταπόκριση του κόσμου: «Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο για την αγάπη που δίνει στον Ταξιάρχη. Είναι για μας πολύ σημαντικό αυτό που συμβαίνει. Εκεί που νομίζαμε ότι ήμασταν μόνοι μας, τόσος κόσμος να είναι πρόθυμος να μας βοηθήσει».

 

 Ανακτήθηκε από τον ιστότοπο: http://www.tanea.gr
Σχετικός δεσμός:http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4494185&ct=1



Θα πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να υποβάλλετε σχόλιο.

Αφήστε μια απάντηση

  • Ημερολόγιο καταχώρησης άρθρων

    Σεπτέμβριος 2024
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30  
  • Αρχεία

  • Ετικέτες

  • Αποποίηση ευθυνών

    Οι πληροφορίες που παρατίθενται στο τρέχων blog προέρχονται από ψηφιακό υλικό που βρίσκεται διαθέσιμο στο χώρο του διαδικτύου.