Η Ντιον Γουόργκουικ εμφανίστηκε την Κυριακή στο Λίβερπουλ και θα επιστρέψει στη Γερμανία για ένα τηλεοπτικό σόου την 1η Απριλίου, προτού συνεχίσει την περιοδεία της στη Νότια Αμερική

Την τρόμαξε η… Ελλάδα. Και γι΄ αυτό η Ντιον Γουόργουικ ακύρωσε τη συναυλία της χτες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται το ελληνικό γραφείο μετακλήσεων. Ή μήπως την τρόμαξε η σχετικά χαμηλή προπώληση;

Τον «Δρόμο για το Σαν Χοσέ» έψαχνε στο τραγούδι της, τον δρόμο για την Αθήνα δεν τον βρήκε. Λίγες μόλις ώρες πριν από την προγραμματισμένη εμφάνισή της, έρχεται η ματαίωση. Η Ντιον Γουόργουικ δεν μας επισκέφθηκε τελικά «λόγω απεργιών, κλειστών αεροδρομίων και για να μη βάλει σε κίνδυνο τον εαυτό της και τους μουσικούς της». Έτσι αιτιολόγησαν οι μάνατζερ της Γουόργουικ την απόφαση. Έτσι δηλαδή μας είπε με ανακοίνωσή της η εταιρεία Ιntershow Ρroductions, που θα την έφερνε εδώ και τώρα δηλώνει ότι κινείται νομικώς.

Οι μάνατζερ επέμεναν στην ακύρωση παρά τις έγγραφες διαβεβαιώσεις- όπως ισχυρίζεται η εταιρεία παραγωγής- από το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και την αμερικανική πρεσβεία για την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

Αναζητήσαμε τον μάνατζερ της Ντιον Γουόργουικ (αφού η εταιρεία κάθε άλλο παρά πρόθυμη ήταν να δώσει το τηλέφωνό του ώστε να επικοινωνήσουμε με τον ίδιο ή με την καλλιτέχνιδα) για να μας σχολιάσει την απόφαση. Στα e-mail μας και προς το γραφείο της Νέας Υόρκης και της βοηθού του μάνατζερ Κάρλος Κέγιες δεν πήραμε επίσης απάντηση.

«Λυπάμαι που συμβαίνει αυτό αλλά η καλλιτέχνις μου δεν επιθυμεί να βρίσκεται σε μια χώρα με αυτόν τον πιθανό κίνδυνο», αναφέρει ο μάνατζερ σε κάποιο σημείο του email, σύμφωνα με την ελληνική εταιρεία μετακλήσεων. Ολόκληρο το email; Ούτε αυτό ήθελε η διοργανώτρια να μας προωθήσει, υποστηρίζοντας ότι έχει αναθέσει σε δικηγόρο την υπόθεση ώστε «να επιβληθούν όλες οι νόμιμες συνέπειες από την απαράδεκτη, αντισυμβατική, προσβλητική και πρωτοφανή συμπεριφορά του υπεύθυνου μάνατζερ και της καλλιτέχνιδας».

«Από την πλευρά της Γουόργουικ είναι σα να μην συμβαίνει τίποτε και γίνεται πρόταση να έρθει να παίξει σε άλλη ημερομηνία, τον Ιούλιο» μας είπε εκπρόσωπος της Ιntershow – η διευθύντρια της εταιρείας Τερέζα Κερασίδου δεν απάντησε ποτέ στα επίμονα τηλεφωνήματά μας.

Έτσι, η Γουόργκουικ εμφανίστηκε την Κυριακή στο Λίβερπουλ και θα επιστρέψει στη Γερμανία για ένα τηλεοπτικό σόου την 1η Απριλίου, προτού συνεχίσει την περιοδεία της στη Νότια Αμερική.

Τη Δευτέρα 8 Μαρτίου είχε ακυρωθεί, επίσης λίγες ώρες πριν, ακόμη μια συναυλία της Ιntershow, αυτή της Μίσια, και πάλι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (με σχετικά χαμηλή προπώληση). Η αιτιολογία; «Προβλήματα υγείας της καλλιτέχνιδας».

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4565334&ct=4Θα πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να υποβάλλετε σχόλιο.

Αφήστε μια απάντηση