Το…έμφραγμα στη χρήση που προκάλεσε σε εκατομμύρια φίλους του ανά τον κόσμο το σφάλμα λειτουργικού του PlayStation 3 (PS3) αντιμετωπίστηκε, όπως ανακοίνωσε η Sony. 

Οι χρήστες δεν μπορούσαν να παίξουν παιχνίδια ή να κατεβάσουν ταινίες. Όπως ανακοίνωσε η Sony, το πρόβλημα προκλήθηκε από μηχανήματα που «αναγνώριζαν το έτος 2010 ως δίσεκτο», αλλά δεν επηρέαζε τα νεότερα πολύ λεπτά μοντέλα του PlayStation3.

Η ιαπωνική εταιρία είχε συμβουλεύσει τους πελάτες της να μην χρησιμοποιούν τα παιχνίδα μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα. «Γνωρίζουμε ότι το εσωτερικό ρολόι στις συγκεκριμένες μονάδες-εκτός από το λεπτό μοντέλο- αναγνώριζε το 2010 ως δίσεκτο», επισήμανε από τη Sony ο Πάτρικ Σέιμπολντ. «Από τη στιγμή που στο εσωτερικό ρολόι οι ημερομηνίες άλλαξαν από 29 Φεβρουαρίου σε 1η Μαρτίου, έχουμε επιβεβαιώσει ότι οι χρήστες είναι σε θέση να χρησιμοποιούν κανονικά το PS3».

Αν πάντως υπάρχουν χρήστες που αντιμετωπίζουν ακόμη προβλήματα, η Sony συμβουλεύει να αλλάξουν την ημερομηνία μόνοι τους, ακολουθώντας τις οδηγίες των ρυθμίσεων, ή μέσω Ίντερνετ.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4563054&ct=2Θα πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να υποβάλλετε σχόλιο.

Αφήστε μια απάντηση