Ο Κίφερ Σάδερλαντ υποδύεται  τον Τζακ Μπάουερ, τον διάσημο  κυνηγό τρομοκρατών της σειράς «24»

Oτηλεοπτικός χαρακτήρας του, ο κυνηγός τρομοκρατών Τζακ Μπάουερ της τηλεοπτικής σειράς «24», δεν είναι από τους ανθρώπους που θα ήθελες να προδώσεις. Στο κάτω κάτω, στον τελευταίο απολογισμό είχε σώσει τον κόσμο επτά φορές- καθεμιά μέσα σε ένα μόλις 24ωρο. Αλλά και ο αληθινός Κίφερ Σάδερλαντ δεν είναι απ΄ αυτούς που πιάνονται κορόιδα. Ωστόσο την Τετάρτη έγινε γνωστό πως ο Αγγλοκαναδός γιος του κινηματογραφικού ήρωα των 60s Ντόναλντ Σάδερλαντ έχει χάσει 869.000

δολάρια πέφτοντας θύμα μιας… κτηνοτροφικής απάτης.

Ο 43χρονος Σάδερλαντ, ο οποίος στα τέλη της δεκαετίας του 1990 είχε χαλαρώσει από τις πιέσεις του Χόλιγουντ σ΄ ένα ράντσο για ροντέο στη Μοντάνα, συνεργάζεται στην Καλιφόρνια με εισαγγελείς που ερευνούν μια απάτη με το σύστημα της πυραμίδας την οποία έστησε ένας έμπορος βοοειδών και διαφημιστής στα ροντέο, ο Μάικλ Γουέιν Καρ.

Η ιστορία άρχισε όταν ο Σάδερλαντ ήρθε σε επαφή με τον Καρ μέσω ενός οικονομικού συμβούλου που είχε ελέγξει μια συμφωνία για την αγορά μοσχαριών στο Μεξικό και την πώλησή τους με κέρδος από την άλλη πλευρά των συνόρων, στις ΗΠΑ. Ο Σάδερλαντ επένδυσε 550.000 δολάρια στο σχέδιο και μέσα σε 30 ημέρες από την αρχική επένδυση, ο Καρ του μεταβίβασε 685.000 δολάρια, σύμφωνα με τα ντοκουμέντα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο. Όταν του προσφέρθηκε η ίδια συμφωνία, λίγους μήνες αργότερα, εκείνος πλήρωσε τα χρήματα, όμως τα μοσχάρια δεν εμφανίστηκαν, σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Οι εισαγγελείς λένε πως ο Καρ χρησιμοποίησε τα χρήματα για να εξοφλήσει ένα τεράστιο χρέος.

Η πυραμίδα. Ένα ζευγάρι από το Νιού Μέξικο έχασε επίσης την ύψους 177.000 δολαρίων επένδυσή του ενώ ένας οδηγός κοπαδιών από το Κολοράντο έχασε 400.000

δολάρια στην απάτη αυτή. Ο Καρ θα δικαστεί τον επόμενο μήνα κατηγορούμενος για 12 κακουργήματα, μεταξύ των οποίων για διακεκριμένη κλοπή, πλαστογραφία, κατάχρηση, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς προφάσεις και πλαστογράφηση εταιρικών βιβλίων. Αν καταδικαστεί, αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης έως και 18 ετών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την εισαγγελία της Κομητείας Σαν Χοακίν, ο Σάδερλαντ υπήρξε «πολύ φιλικός και βοήθησε» στην έρευνα. Όμως οι απώλειες είναι μικρές για τον σταρ που έχει τιμηθεί με Χρυσή Σφαίρα και πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο ύψους 40 εκατ. δολαρίων για να εμφανιστεί στη δημοφιλή σειρά «24» του Fox ΤV, η οποία έχει κατηγορηθεί ότι συνηγορεί υπέρ της βίας και της ξενοφοβίας μετά την 11η Σεπτεμβρίουτην είχε εγκωμιάσει ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Ντικ Τσέινι, λέγοντας πως είναι η αγαπημένη του σειρά. Βρίσκεται σήμερα στον όγδοο κύκλο της.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4557994&ct=2



Θα πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να υποβάλλετε σχόλιο.

Αφήστε μια απάντηση

  • Ημερολόγιο καταχώρησης άρθρων

    Απρίλιος 2024
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930  
  • Αρχεία

  • Ετικέτες

  • Αποποίηση ευθυνών

    Οι πληροφορίες που παρατίθενται στο τρέχων blog προέρχονται από ψηφιακό υλικό που βρίσκεται διαθέσιμο στο χώρο του διαδικτύου.