ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧ.ΕΤΟΣ 2023-2024

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧ.ΕΤΟΣ 2023-2024

 

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο εγγραφής των μαθητών στο 30ο Νηπιαγωγείο Λαμίας-Χωροταξική Κατανομή μαθητών

 

Εγγραφές μαθητών και μαθητριών στα Νηπιαγωγεία για το σχολ.έτος 2023-24

 

Οι αιτήσεις εγγραφών στα δημόσια Νηπιαγωγεία Γενικής Παιδείας, για το σχολικό έτος 2023-2024 θα γίνουν μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής με Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής, που θα υποβάλλει ο γονέας/κηδεμόνας στο Νηπιαγωγείο που ανήκει, βάσει της διεύθυνσης κατοικίας του σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας του Νηπιαγωγείου, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση:https://proti-eggrafi.services.gov.gr/

 

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2023. Μετά την 20η Μαρτίου θεωρούνται εκπρόθεσμες εγγραφές και χρειάζονται την έγκριση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

Η είσοδος στο σχολείο γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τη Νηπιαγωγό και από ώρες 12.00 -13.00μ.μ.καθημερινά.

 

Στα Νηπιαγωγεία εγγράφονται μαθητές/τριες που την 31η Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής συμπληρώνουν την ηλικία των τεσσάρων (4) ετών δηλ. μαθητές γεννημένοι το 2019 ως προνήπια και ως νήπια το 2018 και τα Νηπιαγωγεία υποχρεούνται να δεχτούν όλες τις αιτήσεις νηπίων και προνηπίων που έχουν γεννηθεί αυτά τα έτη.

 

Επισημαίνεται ότι, κατά την περίοδο των εγγραφών, αποτελεί ευθύνη των Προϊσταμένων Διευθυντών/ντριών των σχολικών μονάδων η μέριμνα για την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.)

 

Ως εκ τούτου, παρακαλείστε ως προς την πιστή τήρηση των προτεινόμενων μέτρων.

 

Σε όλους τους δήμους της χώρας, ο Προϊστάμενος/η-Διευθυντής/ντρια του Νηπιαγωγείου δέχεται όλες τις αιτήσεις, για φοίτηση νηπίων και προνηπίων, που ανήκουν στη σχολική περιφέρεια του Νηπιαγωγείου.

 

Η εγγραφή προνηπίου στο δεύτερο έτος του Νηπιαγωγείου γίνεται αυτεπάγγελτα, θα πρέπει εν τούτοις οι γονείς που επιθυμούν τη φοίτηση σε Προαιρετικό Ολοήμερο τμήμα να επικοινωνήσουν μαζί μας και να φέρουν εκ νέου αίτηση εγγραφής για το Ολοήμερο