Αρχική » Εκδηλώσεις » 9ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων Αγίου Δημητρίου

Νέα – Ανακοινώσεις ανά Κατηγορία

Αρχείο

Το video – παρουσίαση του Συλλόγου μας

9ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων Αγίου Δημητρίου

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες του σχολείου μας,
Το 9ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά των Σχολείων του Δήμου μας κάνει την επίσημη έναρξη του αύριο Σάββατο 21 Μαΐου 2022, με πρώτους και καλύτερους τους μικρούς μας μαθητές των Α’, Β’ και Γ’ τάξεων!
Στο πρόγραμμα που έχει ήδη ανακοινωθεί και αφορά στο σχολείο μας περιλαμβάνονται δυο αγώνες. Ο πρώτος στις 19:30 και ο δεύτερος στις 21:10, διάρκειας 20 λεπτών.
Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση των μαθητών. Πρέπει να είναι τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα, καθώς θα βγουν οι αναμνηστικές φωτογραφίες πριν και μετά τον αγώνα. Σημαντικό, να φορούν την εμφάνιση, τα σωστά παπούτσια, καθώς και τις επικαλαμίδες που μοιράστηκαν στους μαθητές μας. Το γήπεδο που θα αγωνιστούν οι μαθητές μας βρίσκεται δίπλα στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στον Ασύρματο, επί της οδού Μεσσηνίας.
Ο ψυχολογικός εξοπλισμός των μαθητών επιτυγχάνεται μέσα από την ενίσχυση των οπαδών στις ΚΕΡΚΙΔΕΣ!
Οφείλουμε και πρέπει να στηρίξουμε όλοι μαζί τους μαθητές μας, ενθαρρύνοντάς τους και προσφέροντάς τους το πιο θερμό μας χειροκρότημα!
Περιμένουμε να δούμε τις κερκίδες κατάμεστες από όλους εσάς τους γονείς/κηδεμόνες του σχολείου μας, ώστε το αποτέλεσμα ακόμη και της μειωμένης απόδοσης να περιοριστεί!!
Ευχόμαστε και το φετινό τουρνουά να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και οι πολύτιμες εμπειρίες που θα αποκτήσουν συμμετέχοντες και διοργανωτές, να τους οδηγήσουν στο μέλλον σε ακόμη περισσότερες προσωπικές, συλλογικές και εθνικές αθλητικές επιτυχίες.
Πρωτάθλημα Ποδοασφαίρου 2022 Αφίσα
Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων