Αρχική » Εκδηλώσεις » Καλοκαιρινές Γιορτές 2022: Πρόσκληση για βοήθεια & υποστήριξη στον Σύλλογο

Νέα – Ανακοινώσεις ανά Κατηγορία

Αρχείο

Το video – παρουσίαση του Συλλόγου μας

Καλοκαιρινές Γιορτές 2022: Πρόσκληση για βοήθεια & υποστήριξη στον Σύλλογο

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες του σχολείου μας,
Άλλη μια σχολική χρονιά πλησιάζει στο τέλος της!
Μια ακόμη χρονιά που ήταν ποικιλόμορφη, ιδιαίτερη, γεμάτη από ανησυχία αλλά και πολλές όμορφες στιγμές! Μια χρονιά που ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ και οφείλουμε όλοι μαζί να την φτάσουμε στην λήξη της, με μόνο γνώμονα το κοινό καλό και το επωφελές για όλους μας!
Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων θέλει να μπορέσει να δημιουργήσει ακόμη μια μοναδική ανάμνηση τόσο για τους μαθητές μας, όσο και για όλους εμάς τους γονείς, που έχουμε νοσταλγήσει αυτά τα δυο χρόνια τη διασκέδαση, το κέφι, την παρέα, αλλά κυρίως τη χαρά.
Με αφορμή τις δυο Καλοκαιρινές Γιορτές που έχουμε προγραμματίσει να διοργανώσουμε (μία για την ΣΤ τάξη και μία για όλο το Σχολείο), απευθύνουμε κάλεσμα σε όποιον γονέα/κηδεμόνα μπορεί και θέλει να σταθεί στο πλευρό μας και να μας ενισχύσει και σε αυτή τη δράση μας.
Συγκεντρώνουμε προσφορές μέσω χορηγιών/δωρεών και επιθυμούμε όσοι γονείς/κηδεμόνες γνωρίζουν επιχειρήσεις ή διαθέτουν επιχείρηση και θα ήθελαν να γίνουν αρωγοί μας, να μας ενημερώσουν γραπτώς αποστέλλοντας μήνυμα στο email του Συλλόγου sgk20dad@sch.gr.
Στείλτε μας μήνυμα τόσο για τις χορηγίες/δωρεές όσο και για την πρόθεσή σας να μας βοηθήσετε τις δυο ημέρες των καλοκαιρινών γιορτών. Χρειαζόμαστε «χέρια» για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και η όποια βοήθεια προσφέρετε θα είναι πολύτιμη!
Ας αποδείξουμε έμπρακτα την αγάπη και το ενδιαφέρον μας, για το σχολείο μας με την όσο μεγαλύτερη συμμετοχή μας!! 
Τι λέτε είστε έτοιμοι να βοηθήσετε, ώστε να φτιάξουμε την καλύτερη «συνταγή» για τις σχολικές μας γιορτές;
Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων