Translate

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΕΚ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

                                                   
    Θα ήταν μεγάλη μας τιμή, αν παρευρεθείτε στην διαδικτυακή εκδήλωση διάδοσης των αποτελεσμάτων του Erasmus+ έργου που
υλοποιείται από το Εργαστηριακό Κέντρο Ναυπάκτου και τους μαθητές του ΕΠΑΛ Ναυπάκτου, με τίτλο

«Eat smart, Save your land (ESSAY LAND)»

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση των δράσεων, δραστηριοτήτων, WEB2.00 εργαλείων και τελικών
προϊόντων του έργου κατά το πρώτο έτος υλοποίησης. Παράλληλα οι συμμετέχοντες θα εκφράσουν τις εμπειρίες τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον σύνδεσμο:

https://minedu-secondary2.webex.com/meet/emakrygio

στις 17/6/2021 και ώρα 20:00

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του ΕΚ Ναυπάκτου                                            Η Παιδαγωγική Ομάδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΗΜΕΡΑ ERASMUS 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το ΕΚ Ναυπάκτου διοργανώνει εκδήλωση την Παρασκευή 16/10 στο πλαίσιο εορτασμού των Erasmus Days 2020.

Κατά την εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του ΕΠΑΛ, θα γίνει onsite παρουσίαση του έργου EAT SMART SAVE YOUR LAND στο οποίο συνεργαζόμαστε με σχολεία από την Αυστρία, Τουρκία, Σερβία, Ιταλία και Γαλλία, κατέχοντας μάλιστα τον συντονιστικό ρόλο.

Παράλληλα θα υπάρχουν online δρώμενα.

 

#ΣυνεχίζουμεErasmus #eknafpaktou #iky #ErasmusDays2020 #epalnafpaktou

 

     

International Day of Awareness on Food Lost and Waste

Η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, στις 19 Δεκεμβρίου 2019, όρισε την 29η Σεπτεμβρίου ως τη διεθνή ημέρα ευαισθητοποίησης για την απώλεια και τα απόβλητα τροφίμων, αναγνωρίζοντας ότι ο εορτασμός της Διεθνούς Ημέρας θα συμβάλει σημαντικά στην ευαισθητοποίηση για τη σημασία του προβλήματος και τις πιθανές λύσεις του σε όλα τα επίπεδα και στην προώθηση παγκόσμιων προσπαθειών και συλλογικής δράσης για την επίτευξη του SDG 12 (υπεύθυνη κατανάλωση και παραγωγή). Ο Οργανισμός Τροφίμων και Διατροφής του ΟΗΕ (FAO) και το Πρόγραμμα Περιβάλλοντος του ΟΗΕ (UNEP) θα συνεργάζεται για τη διευκόλυνση του εορτασμού της ημέρας.

Αναγνωρίζοντας ότι πράγματι δεν υπάρχει χώρος για απώλεια και σπατάλη τροφίμων, οι μαθητές από έξι χώρες που συμμετέχουν στο έργο «Eat smart Save your Land» προβληματίστηκαν σχετικά με τον τρόπο που παράγουμε, επεξεργαζόμαστε και καταναλώνουμε τα τρόφιμα μας, αλλά και πως διαχειριζόμαστε τα υπολείμματα αυτών! Κατά τη διάρκεια του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Ευαισθητοποίησης για την απώλεια και τα απόβλητα τροφίμων, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο χώρο του κάθε σχολείου εταίρου και το υλικό που παράχθηκε κοινοποιήθηκε μέσω μιας εκδήλωσης στο eTwinning Live.

   

Παράλληλα όλοι έλαβαν μέρος στο παρακάτω padlet γράφοντας συνταγές που μπορούμε να δημιουργήσουμε χρησιμοποιώντας υπολείμματα τροφίμων από προηγούμενες ημέρες.

Made with Padlet

Η παρουσίαση που χρησιμοποιήθηκε κατά την συνάντηση ήταν η παρακάτω:

Λήψη αρχείου

ΦΕΚ για εγγραφές 2020-2021



Λήψη αρχείου

Τμήματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Τα τμήματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Eκπαίδευση από τον Τομέα Πληροφορικής καθώς και τις κοινές σχολές πρόσβασης από όλους τους τομείς μπορείτε να δείτε εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 18 ΙΟΥΝΙΟΥ έως 2 ΙΟΥΛΙΟΥ



Λήψη αρχείου

ΕΠΑΛ Ναυπάκτου

ΕΠΑΛ Ναυπάκτου
Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων