Ιούν 09 2021

«ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»: ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Ιούν 05 2021

5 ΙΟΥΝΙΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Απρ 23 2021

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

θερμές ευχές σε εσάς και τους αγαπημένους σας!! Καλό Πάσχα με υγεία και χαρά!
Ο σύλλογος διδασκόντων του ΣΔΕ Κέρκυρας

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μαρ 24 2021

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

Χρόνια πολλά σε όλους! Η 25η Μαρτίου είναι μια σημαντική θρησκευτική γιορτή της χριστιανοσύνης, αλλά και μία εξίσου σπουδαία επέτειος της εθνικής μας ιστορίας. Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάει η πατρίδα μας, ένα κομμάτι ιστορίας δίνει πάντα τροφή για σκέψη και προβληματισμό. Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε με προσοχή το βίντεο από τους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ (Επαγγελματικού Λυκείου) Χαλκίδος, που αναφέρεται σε μία από τις πιο σημαντικές από πολλές απόψεις περιόδους της ελληνικής ιστορίας, κατά τη διάρκεια της οποίας οι Έλληνες δοκιμάστηκαν, αγωνίστηκαν, υπέφεραν, αλλά δεν το έβαλαν κάτω και δεν απομακρύνθηκαν ποτέ από τον στόχο τους, την απελευθέρωση της Ελλάδας από τους Τούρκους. Ευχόμαστε σε όλους υγεία, υπομονή και δύναμη και σύντομα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, ώστε να γιορτάζουμε όλοι μαζί και από κοντά τις σημαντικές αυτές επετείους της πατρίδας μας.
Ο σύνδεσμος του βίντεο:

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Ιαν 29 2021

ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

Ενόψει της αυριανής εορτής των τριών Ιεραρχών, σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο:

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Ιαν 26 2021

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ – ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους εκπαιδευόμενους του ΣΔΕ Κέρκυρας ότι τα περιοριστικά μέτρα παρατείνονται για τα ΣΔΕ (ΦΕΚ 89/τ. Β’/16-01-2021). Ως εκ τούτου, η εξ αποστάσεως εκπαίδευση συνεχίζεται στο ΣΔΕ Κέρκυρας. Προσοχή: Η σύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία μέσω της πλατφόρμας webex περνάει πλέον από την πιλοτική φάση στην κανονική εφαρμογή. Συνεπώς, παρακαλούνται όλοι οι εκπαιδευόμενοι του Σχολείου να συνδέονται καθημερινά σε όλα τα μαθήματα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Δεκ 07 2020

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους εκπαιδευόμενους του ΣΔΕ Κέρκυρας ότι τα περιοριστικά μέτρα παρατείνονται. Ως εκ τούτου, η εκπαιδευτική διαδικασία θα συνεχίσει να διεξάγεται εξ αποστάσεως, μέχρι την έκδοση νέας απόφασης. Υπενθυμίζουμε στους εκπαιδευόμενους την υποχρέωση της έγκαιρης συμπλήρωσης και αποστολής των εργασιών κάθε εβδομάδα για τους αντίστοιχους διδασκόμενους Γραμματισμούς, καθ όλο το διάστημα της υλοποίησης της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Νοέ 30 2020

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΕΧΡΙ 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους εκπαιδευόμενους του ΣΔΕ Κέρκυρας ότι τα περιοριστικά μέτρα παρατείνονται μέχρι τις 7-12-2020 (ΦΕΚ 5255/Β/28-11-2020 «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020»). Ως εκ τούτου, η εκπαιδευτική διαδικασία θα συνεχίσει να διεξάγεται εξ αποστάσεως, μέχρι την έκδοση νέας απόφασης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Νοέ 16 2020

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Αγαπητοί εκπαιδευόμενοι, αύριο γιορτάζουμε την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Υπό άλλες συνθήκες θα διοργανώναμε μία γιορτή στο Σχολείο μας, καθώς πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα ορόσημα αποκατάστασης της Δημοκρατίας στη χώρα μας. Ωστόσο, λόγω της παρούσας κατάστασης, θα αρκεστούμε στην ανάρτηση του σχετικού υλικού, τους συνδέσμους για το οποίο παραθέτουμε παρακάτω. Σας καλούμε να δείτε το επετειακό υλικό και, όσοι επιθυμείτε, να αποτυπώσετε τις σκέψεις σας σχετικά α) με τα γεγονότα που οδήγησαν στην εξέγερση του Πολυτεχνείου και β) με τις συνέπειες της εξέγερσης στους τομείς της ζωής των Ελλήνων. Στείλτε τις σκέψεις / απόψεις σας στο mail του Σχολείου μας.
Ελπίζουμε το σχετικό υλικό να σάς αφυπνίσει και να σάς δώσει τροφή για σκέψη και προβληματισμό.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ

ΧΡΟΝΙΚΟ ΝΟΕΜΒΡΗΣ 73

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Νοέ 09 2020

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, σύμφωνα με οδηγία της Διεύθυνσης Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, δεν επιτρέπεται οι μαθητές των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας να μεταβούν στο Σχολείο για παραλαβή ή παράδοση έντυπου υλικού. Μέχρι να αποσταλούν ειδικότερες οδηγίες, μην προσέρχεστε στο ΣΔΕ για κανέναν λόγο. Για τυχόν διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το Σχολείο στο τηλ. 26610 44997. Προς το παρόν παρακαλούμε να ενημερώνεστε από το blog του Σχολείου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Επόμενα »