Την Τρίτη 23/1 σε ένα εύθυμο και ευχάριστο κλίμα έγινε η ετήσια καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του σχολείου μας. Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα!
Ιαν 25 2018
Κοπή Βασιλόπιτας 2018
Ιαν 15 2018
Η επίσκεψη του διευθυντής του Δ.Ι.Ε.Ο.Α. στο Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας
Ο Δρ.Ιγνάτιος Μεϊμάρης διευθυντής του Διαβαλκανικού Ινστιτούτου για Εκπαιδευτική και Οικονομική Ανάπτυξη (Δ.Ι.Ε.Ο.Α.) επισκέφθηκε (12/01) το Σ.Δ.Ε. Κατερίνης και μίλησε για θέματα βελτίωσης στάσεων και συμπεριφορών με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής. Επιπρόσθετα, ο ομιλητής εξέπληξε ευχάριστα τους εκπαιδευόμενους προσφέροντας στον κάθε ένα δωρεάν από ένα βιβλίο του «Οικογένεια και Σπίτι» (ηλεκτρονική διεύθυνση: http://interbalkaninstitute.net/family_house.htm) …
Ιαν 12 2018
Το Πυροσβεστικού Σώματος Κατερίνης επισκέπτεται στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας
Το Πυροσβεστικού Σώματος Κατερίνης εκπροσωπούμενο από τον πυραγό Γκιάτα Αριστείδη και τον πυροσβέστη Αρβανίτη Δημήτριο παρουσίασαν στους εκπαιδευόμενους/ες και το προσωπικό του ΣΔΕ Κατερίνης (10/01) θέματα πυροπροστασίας και πυρόσβεσης στο σπίτι, το σχολείο και αλλού. Την ενδιαφέρουσα παρουσίαση ακολούθησε συζήτηση με πλήθος ερωτήσεων και απαντήσεων. Μέσα από το διάλογο ενημερώθηκαν οι εκπαιδευόμενοι πώς μπορεί να …
Ιαν 08 2018
Η συγγραφέας Κατερίνα Νίκα Μάνου στο ΣΔΕ Κατερίνης
Η Κατερίνα Νίκα Μάνου παρουσίασε το πρόσφατα βραβευμένο έργο της από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών με χριστουγεννιάτικη θεματολογία στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (21/12) και παρότρυνε τους εκπαιδευόμενους με συγγραφικό ή ποιητικό μεράκι να το καλλιεργήσουν, αναφέροντας ως παράδειγμα την προσωπική, μακρόχρονη, επίπονη πορεία της. Ειδικότερα, η συγγραφέας είπε μεταξύ άλλων: «Σας ευχαριστώ θερμά για τη …
Ιαν 07 2018
«Οι γεύσεις ενώνουν τους λαούς»
Tο πρωί της Πέμπτης 21/12 περίμενε τους συμπολίτες μας που βρέθηκαν στον πεζόδρομο της πόλης μας τους μια ευχάριστη έκπληξη: στο πλαίσιο της συλλογικής εκπαιδευτικής δράσης «Οι γεύσεις ενώνουν τους λαούς» προσφέρονταν πλήθος παραδοσιακών εδεσμάτων με ελκυστικές γεύσεις, που είχαν ετοιμαστεί από εκπαιδευομένους/ες του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές γυμνασίων, λυκείων και φοιτούντες στο …








