Εκδρομή στη Μακρινίτσα – Στ1 (2022-23)

Την Τρίτη 9 Μαίου 2023 το τμήμα Στ1 επισκέφτηκε τη Μακρινίτσα, το λεγόμενο “μπαλκόνι του Πηλίου“, με υπέυθυνη εκπαιδευτικό τη δασκάλα του τμήματος, Παναγιώτα Τζιοβάρα. Στην εκδρομή συμμετείχαν και τα τμήματα της Τετάρτης τάξης. Οι μαθητές έκαναν πεζοπορία και επισκέφθηκαν μνημεία της Μακρινίτσας. Πρώτος σταθμός ο Ιερός Ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Ο ναός χτίστηκε…Συνέχεια ανάγνωσης Εκδρομή στη Μακρινίτσα – Στ1 (2022-23)

Εκδρομή στη λίμνη Κάρλα – Στ1 (2022-23)

Την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023, το τμήμα Στ1 του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλμυρού, με υπεύθυνη εκπαιδευτικό τη δασκάλα του τμήματος, Παναγιώτα Τζιοβάρα, επισκέφτηκε τη λίμνη Κάρλα. Στην εκδρομή συμμετείχαν και τα δύο τμήματα της Ε΄ τάξης. Αρχικά πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Μουσείο του Φορέα Διαχείρισης της περιοχής Κάρλας- Μαυροβουνίου-Κεφαλόβρυσου, όπου οι μαθητές παρατήρησαν τα εντυπωσιακά εκθέματα…Συνέχεια ανάγνωσης Εκδρομή στη λίμνη Κάρλα – Στ1 (2022-23)

Εκδρομή στο Μουσείο Αλμυρού – Στ1 (2022-23)

Οι μαθητές του τμήματος Στ1 επισκέφτηκαν το Γιαννοπούλειο Αρχαιολογικό Μουσείο του Αλμυρού, με συνοδό την υπεύθυνη εκπαιδευτικό του τμήματος Παναγιώτα Τζιοβάρα. Το αρχαιολογικό μουσείο περιέχει εκθέματα από τη νεολιθική περίοδο, τα πρώιμα ιστορικά, αρχαϊκά, κλασικά και ελληνιστικά χρόνια. Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν με τα εκθέματα και με την επιστροφή τους στο σχολείο δημιούργησαν πολλά και όμορφα…Συνέχεια ανάγνωσης Εκδρομή στο Μουσείο Αλμυρού – Στ1 (2022-23)

Εθνικό Πρόγραμμα eTwinning «Θέλεις να γίνουμε φίλοι;» – Ε1 (2021-22)

Το eTwinning είναι μια διαδικτυακή κοινότητα σχολείων της Ευρώπης. Υποστηρίζει την «αδελφοποίηση» των σχολείων μέσω του διαδικτύου. Το τμήμα Ε1 του σχολείου μας, με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την δασκάλα του τμήματος Παναγιώτα Τζιοβάρα, συμμετείχε στο εθνικό πρόγραμμα eTwinning   «Θέλεις να γίνουμε φίλοι;» διάρκειας 5 μηνών, από τον Νοέμβριο 2021 έως τον Μάρτιο 2022. Με πολλή όρεξη…Συνέχεια ανάγνωσης Εθνικό Πρόγραμμα eTwinning «Θέλεις να γίνουμε φίλοι;» – Ε1 (2021-22)

Ημέρα ασφαλούς διαδικτύου – 8 Φεβρουαρίου 2022

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνεται κάθε χρόνο, με σκοπό την ασφαλή και θετική χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, ιδιαίτερα ανάμεσα σε παιδιά και νέους ανθρώπους. Τη δεύτερη μέρα της δεύτερης εβδομάδας του δεύτερου μήνα κάθε χρόνο, κατά τον εορτασμό της ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, χιλιάδες άνθρωποι συμμετέχουν σε εκδηλώσεις και δράσεις παγκοσμίως για ένα ασφαλέστερο διαδίκτυο. Τη…Συνέχεια ανάγνωσης Ημέρα ασφαλούς διαδικτύου – 8 Φεβρουαρίου 2022

Γιορτή Τριών Ιεραρχών

Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 στο τμήμα Ε1, με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την δασκάλα του τμήματος Παναγιώτα Τζιοβάρα, πραγματοποιήθηκαν εορταστικές εκδηλώσεις για την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στα Γράμματα. Η Χριστιανική Εκκλησία τιμά στις 30 Ιανουαρίου από κοινού τους τρεις Μεγάλους Πατέρες, τον Μέγα Βασίλειο, τον Γρηγόριο τον Θεολόγο και τον Ιωάννη τον Χρυσόστομο. Αρχικά, οι…Συνέχεια ανάγνωσης Γιορτή Τριών Ιεραρχών

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση