Ημέρα ασφαλούς διαδικτύου – 8 Φεβρουαρίου 2022

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνεται κάθε χρόνο, με σκοπό την ασφαλή και θετική χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, ιδιαίτερα ανάμεσα σε παιδιά και νέους ανθρώπους. Τη δεύτερη μέρα της δεύτερης εβδομάδας του δεύτερου μήνα κάθε χρόνο, κατά τον εορτασμό της ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, χιλιάδες άνθρωποι συμμετέχουν σε εκδηλώσεις και δράσεις παγκοσμίως για ένα ασφαλέστερο διαδίκτυο.

Τη φετινή χρονιά η ημέρα του ασφαλούς διαδικτύου ήταν την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 και οι μεγάλες τάξεις του 3ου δημοτικού σχολείου Αλμυρού, (τα τμήματα των Δ΄, Ε΄ και Στ΄ ταξεων) παρακολούθησαν τη διαδικτυακή ενημέρωση  από εξειδικευμένα στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μέσω του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου. Οι μαθητές παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την παρουσίαση μιας και κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης έγινε σύνδεση με άτομα ευρέως γνωστά και αποδεκτά από το ευρύ κοινό και με επιρροή ειδικά σε αυτές τις ηλικίες.

Στη συνέχεια οι μαθητές του Ε1 τμήματος με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κα Παναγιώτα Τζιοβάρα δημιούργησαν ομαδικές εργασίες σχετικά με το ασφαλές διαδίκτυο.

.jpg.jpg

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση