Οικονομική Εκκαθάριση των Λυκειακών Επιτροπών 2014

pic-0-norm

Προκειμένου να γίνει η οικονομική εκκαθάριση των Λυκειακών Επιτροπών σας παρακαλούμε να αποστείλετε στη ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗ  μέχρι τη ΔΕΥΤΕΡΑ  16 ΙΟΥΝΙΟΥ:

  1. Θα πρέπει να μπείτε στο υποσύστημα του ΑΘΗΝΑ για τις εξετάσεις  . Πρέπει να σημειωθει ότι έχει γίνει αρχικοποίηση των κωδικών συμβουλευτείτε το email που σας έχει σταλεί από τη Δ.Ε για να δημιουργήσετε νέους κωδικούς.
  2. Εκτυπωμένο το έντυπο  « Εκτύπωση Ημερών Εργασίας » από το σύστημα ΑΘΗΝΑ, υπογεγραμμένο από το Πρόεδρο της Λυκειακής Επιτροπής. 
  3. Εκτυπωμένο  το έντυπο “Συγκεντρωτική Κατάσταση πληρωμής προσωπικού” υπογεγραμμένο από το Πρόεδρο της Λυκειακής Επιτροπής.
  4. Τα έντυπα«ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ για ΕΚ»για όσους εργαζόμενους ΔΕΝ πληρώνει η μηχανοργάνωση Ν. ΑΧΑΪΑ και τα οποία έχουν συμπληρωθεί από τους ίδιους τους εργαζόμενους.

Παρατήρηση!!!!

Για να κάνετε τη εκτύπωση του εντύπου «Εκτύπωση Ημερών Εργασίας» από το σύστημα ΑΘΗΝΑ, θα πρέπει να έχετε ενημερώσει το σύστημα για τυχόν εργαζομένους στις Λυκειακές Επιτροπές που δεν εμφανίζονται στη λίστα εργαζομένων στο Εξεταστικό Κέντρο όπως καθαρίστριες, επιστάτες (βοηθητικό προσωπικό)  κ.α

Η διαδρομή για να τους καταχωρίσετε είναι :

Διαχείριση Στοιχείων

  • Καταχώρηση Επιτροπής/Επιτηρητών

Καταχωρήστε στοιχεία για προσωπικό που ΔΕΝ είναι καταχωρημένο στο σύστημα “ΑΘΗΝΑ”

imagesΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ (έντυπο)