ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Η μισθοδοσία του Φεβρουαρίου υποβλήθηκε με το Ενιαίο Μισθολόγιο. Δεδομένου ότι το Ενιαίο Μισθολόγιο έπρεπε να είχε εφαρμοστεί από το μήνα Νοέμβριο, θα γίνουν αναδρομικές κρατήσεις των διαφορών (παλιό – νέο μισθολόγιο) σε τρείς μήνες (Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο). Η μισθοδοσία του Μαΐου θα είναι καθαρά με το νέο μισθολόγιο χωρίς τις κρατήσεις των διαφορών

Επειδή υπάρχουν πολλές απορίες παρακαλούμε μελετήστε τα παρακάτω.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  1. Το επιστρεφόμενο ποσό αφορά τον Νοέμβριο και είναι απαλλαγμένο από τις κρατήσεις που είχαμε πληρώσει. Eαν είναι αρνητικό σημαίνει ότι προστίθεται στα καθαρά.
  2. Εάν υπάρξουν διαφωνίες θα διατυπωθούν σε μας από τον υπεύθυνο των οικονομικών του κάθε σχολείου και θα διορθωθούν τον επόμενο μήνα.
  3. Για τις διάφορες ενστάσεις που έχουν γίνει σχετικά με την κατάταξη δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα ακόμα (μισθολογικά)
  4. Για όσους η διάφορα παλαιών – νέων αποδοχών  είναι μεγαλύτερη  από το 25% των παλαιών αποδοχών τότε θα εμφανιστεί στις αποδοχές τους ένα ποσό σαν χρονοεπίδομα το όποιο συμπληρώνει το νέο μισθό ώστε  να φτάσει το 75% των παλαιών αποδοχών του.
  5. Ορισμένοι διευθυντές λυκείων που έχουν λιγότερα από 6 τμήματα και τους έχουμε βάλει επίδομα 350€, θα τα επιστρέψουν τον επόμενο μήνα.
  6. Επίσης όσοι δουν κάποιο επίδομα που έπρεπε να είχε κοπεί, θα το δούμε τον επόμενο μήνα (γιατί θα πρέπει να επιστραφεί)
  7. Οι κρατήσεις για τα ταμεία του δημόσιου είναι αυτές που ήταν μέχρι 31/10/2011 και θα διατηρηθούν σταθερές μέχρι και το 2015

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ και τις ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ

.