Φτιάξαμε το λουλούδι των χρωμάτων και ξαναθυμηθήκαμε τα χρώματα.
Διαβάσαμε το παραμύθι « Έλμερ, ο παρδαλός ελέφαντας» και χρωματίσαμε και εμείς τους δικούς μας Έλμερ της αγάπης με χρώματα που φτιάξαμε ύστερα από μίξη των 3 βασικών χρωμάτων.
Παίξαμε με τα ονόματά μας, αναγνωρίσαμε τα ονόματα των φίλων μας και μετρήσαμε πόσα γραμματάκια έχει ο καθένας μας στο όνομά του. Βρήκαμε ποιος έχει τα πιο πολλά και τα πιο λίγα, ποιος έχει ίδιο αριθμό γραμμάτων με το φίλο του και πήραμε στο σπίτι μας το όνομά μας για να το βλέπουμε και να το γράφουμε!!
Διαβάσαμε το παραμύθι « Του σχοινιού τα μανταλάκια» και μιλήσαμε για τους φίλους μας. Τι κάνουν οι φίλοι μαζί; Παίζουν, διασκεδάζουν, συζητάνε…… Στη συνέχεια παίξαμε τα δικά μας παιχνίδια με μανταλάκια για την ενδυνάμωση της ομάδας.


















