Εγγραφές μαθητών/τριών στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2020-2021

Αγαπητοί γονείς, οι εγγραφές (https://proti-eggrafi.services.gov.gr/) για το σχολικό έτος 2021-2022 στα δημόσια νηπιαγωγεία της χώρας θα πραγματοποιηθούν από 01-03-2021 έως και 20-03-2021 ηλεκτρονικά και κατόπιν ραντεβού με τον Διευθυντή του νηπιαγωγείου.

Τηλέφωνα για ραντεβού:

Σταθερό του 1ου Νηπιαγωγείου Πυλίου: 22420 41440 & Κινητό Διευθυντή Νηπιαγωγείου: 6946 137 735.

 

Οι εγγραφές αφορούν παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2016 (Νήπια) και το 2017 (Προνήπια) και η φοίτηση στα νηπιαγωγεία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ (Δίχρονη Προσχολική Αγωγή).

 

Κατά τη προσέλευση σας στο χώρο του σχολείου, θα πρέπει να έχετε μαζί σας τα κάτωθι ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

 

Α) ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ (λογαριασμός Δ.Ε.Κ.Ο. ή μισθωτήριο συμβό-λαιο σπιτιού ή άλλο δημόσιο πρόσφατο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ρητά η διεύθυνση κατοικίας

 

Β) ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ  ή άλλο στοιχείο από το οποίο προκύπτει ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια

 

Γ) ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ (Α.Δ.Υ.Μ.). Το έντυπο δίνεται από νη-πιαγωγείο, συμπληρώνεται και υπογράφεται από παιδίατρο και εν συνεχεία επιστρέφεται στο σχολείο.

 

Δ) ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ από Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕ.Σ.Υ.) ή Δημόσιο Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο ή άλλη αρμόδια Δημόσια Υπηρεσία, ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, σε περίπτωση μαθητή/τριας με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

 

Ε) ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ: Πιστοποιητικό Γέννησης ή Ληξιαρχική Πράξη Γέννησης  Αλλοδαπής ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (έκδοση τελευταίου τριμήνου)

 

 Όσοι επιθυμείτε την εγγραφή του παιδιού σας στο ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ θα πρέπει να μας το δηλώσετε στην αίτηση.

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID 19 ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ/ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ) ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ.

                                                            

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

 

Η εγκύκλιος των εγγραφών στα νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2021-2022:



Λήψη αρχείου

Οδηγός για την ηλεκτρονική εγγραφή στα νηπιαγωγεία:



Λήψη αρχείου