25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 ΓΙΟΡΤΗ -ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Ανήμερα της γιορτής του Ευαγγελισμού και της Εθνικής επετείου του 1821, πραγματοποιήθηκε η γιορτή του νηπιαγωγείου Προδρόμου στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Ιωάννου Προδρόμου. Τα παιδιά του νηπιαγωγείου παρακολούθησαν αρχικά τη θεία λειτουργία και τη δοξολογία. Στη συνέχεια, έγινε η κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο της κοινότητας και έπειτα από τα παιδιά του νηπιαγωγείου.

Ακολούθησε η γιορτή του νηπιαγωγείου, η οποία περιελάμβανε ποιήματα από τα παιδιά, δημοτικά τραγούδια, χορούς και στο τέλος την παρέλαση και τον Εθνικό Ύμνο.

Ένα μεγάλο μπράβο στους μικρούς μαθητές μου που, με υπομονή, προετοίμασαν αυτή την όμορφη γιορτή ! Ευχαριστώ πολύ τους γονείς που και αυτοί με τη σειρά τους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έντυσαν τα παιδιά με τις παραδοσιακές στολές για να βιώσουν ακόμη καλύτερα τα παιδιά την παράδοση του τόπου μας και την ιστορία του έθνους μας!. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της κοινότητας και τον Ιερέα της Εκκλησίας για τη συμβολή τους στην πραγμάτωση της γιορτής. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλους τους κατοίκους του χωριού, που παρέμειναν στον αύλειο χώρο της εκκλησίας και παρακολούθησαν τη γιορτή.

Παραθέτω ενδεικτικά κάποιες φωτογραφίες.1

234

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *