αστερι 6

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ MAKE A WISH.

Μετά από συζήτηση στην παρεούλα, αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στον διαγωνισμό του Make a wish με τίτλο: “Σχεδίασε το δικό σου αστέρι.”

Αφού πρώτα καταγράψαμε τις ιδέες μας, απόψεις μας για το πως θα κάνουμε το δικό μας αστέρι για τον διαγωνισμό, πήραμε τα απαραίτητα υλικά και σε συνεργασία και με τη συμμετοχή όλων των παιδιών, φτιάξαμε το “δικό μας”, πανέμορφο, κατά την γνώμη μας, αστέρι, το οποίο θα στείλουμε προς αξιολόγηση. Οι μαθητές-τριες συμμετείχαν πολύ ενεργά, και με έκδηλο ενθουσιασμό στη δράση, προσπαθώντας να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν, με το δικό τους τρόπο.

Το τελικό αποτέλεσμα άρεσε πολύ σε όλους!!!

Συνέχεια

διαδρομος5

Ποια ομάδα θα τα καταφέρει;

Σε δύο ομάδες , τα παιδιά προσπαθούν να περάσουν ένα μπαλάκι από ένα διάδρομο που έχουν δημιουργήσει ,από κομμένους στη μέση κυλίνδρους ,από ρολά κουζίνας. Ένα παιδί κρατάει το μπαλάκι στην αρχή της διαδρομής, και τα υπόλοιπα βάζουν τα κυλινδρένια ρολά σε ευθεία. Το πετάει με στόχο να κάνει όλη τη διαδρομή και να μη χαλάσει το τούνελ που έχουν δημιουργήσει τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας του. Το ίδιο κάνουν με τη σειρά και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας. Συνέχεια