Αρχεία για Σεπτέμβριος, 2024

Ξέρεις πώς με λένε;

Σεπ 202426

Το όνομά μου είναι… Τα παιδιά παίζουν και  μαθαίνουν το αρχικό γράμμα του ονόματος τους, το ζωγραφίζουν και το ζωντανεύουν, το στολίζουν, το αναγνωρίζουν! Γράφουν το όνομά τους με διαφορετικούς τρόπους!

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ξέρεις πώς με λένε;

Πρώτες μέρες στο σχολείο

Σεπ 202422

Είναι οι πρώτες μέρες στο σχολείο και οι μικροί μας μαθητές παίζουν μουσικοκινητικά παιχνίδια γνωριμίας, εξερευνούν, ανακαλύπτουν, συνεργάζονται στο ελεύθερο παιχνίδι, διαβάζουν βιβλία, κάνουν τις πρώτες τους ζωγραφιές! Καλή αρχή!

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρώτες μέρες στο σχολείο

Καλή σχολική χρονιά!

Σεπ 202416

Τα σχολεία άνοιξαν, μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει, ένα υπέροχο και συναρπαστικό ταξίδι στη γνώση ξεκινά στο Νηπιαγωγείο Καλοχωρίου-Παντειχίου. Συνοδοιπόροι στο ταξίδι μας οι αγαπημένοι μας μαθητές και οι γονείς τους! Ας συνεργαστούμε όλοι μαζί, ως μια ομάδα δυνατή, για μια χρονιά δημιουργική! Το νηπιαγωγείο μας υποδέχτηκε τους μικρούς μαθητές με όμορφες εκπλήξεις-δωράκια και η […]

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καλή σχολική χρονιά!

Αγιασμός-Ενημέρωση γονέων/κηδεμόνων

Σεπ 20246

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά! Ο Αγιασμός για την έναρξη του νέου σχολικού έτους θα γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 09:30 π.μ. Μετά το πέρας του Αγιασμού θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση στους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών από τις νηπιαγωγούς σχετικά με θέματα λειτουργίας του σχολείου.

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αγιασμός-Ενημέρωση γονέων/κηδεμόνων


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων