Εορτασμός επετείου Πολυτεχνείου 17ης Νοέμβρη

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι το Νηπιαγωγείο μας θα συμμετάσχει στον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου στις 17 Νοέμβρη 2022.Το ωράριο λειτουργίας της σχολικής μας μονάδας θα τροποποιηθεί και οι μαθητές μας θα προσέλθουν το πρωί κανονικά στις 8.00π.μ και θα αναχωρήσουν στις 9.40.π.μ.

Η Διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας εύχονται στους μαθητές μας Χρόνια πολλά..jpg

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ

Αγαπητοί γονείς,

σας προσκαλούμε σε ενημερωτική – επιμορφωτική συνάντηση για τις δυσκολίες του λόγου  και την σημασία του παιχνιδιού στην πρώτη σχολική ηλικία, με την λογοθεραπεύτρια κα Ρ. Σκουλάκη την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου και ώρα 5.30μ.μ στον χώρο του Νηπιαγωγείου μας.

Σας περιμένουμε με χαρά για να συζητήσουμε όλοι μαζί και να λύσουμε απορίες.

Από την Διεύθυνσησε νηπιαγωγείο Έλος

Εορτασμός Εθνικής επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940

Αγαπητοί γονείς,

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η επετεια.pngκή εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου 1940 στο Νηπιαγωγείο μας, χωρίς την παρουσία γονέων -κηδεμόνων. Τα πρωϊνά δρομολόγια των λεωφορείων θα πραγματοποιηθούν κανονικά στις 8.00π.μ (προσέλευση) και η αναχώρηση στις 10.00π.μ μαζί με τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου.

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας σας εύχονται Χρόνια πολλά για την επέτειο!

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022-23

Αγαπητοί γονείς και μαθητές

σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός της  νέας σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στις 12/09/2022 και ώρα 9.00πμ στον προαύλειο χώρο του σχολείου μας μαζί με το Δημοτικό σχολείο.

Σας περιμένουμε.

Καλή σχολική χρονιά!!!

Δημιουργία μαθητικού λογαριασμού στο ΠΣΔ

Αγαπητοί γονείς

Η δημιουργία μαθητικού λογαριασμού μαθητών προνηπίων και όσων μαθητών δεν διαθέτουν ήδη λογαριασμό μπορεί να γίνει άμεσα από τους , οι γονείς/κηδεμόνες με εγγραφή από τη σελίδα https://register.sch.gr/students/.

Η δημιουργία λογαριασμού για τους μαθητές μπορεί να  γίνει είτε από τον γονέα/κηδεμόνα είτε από το σχολείο. Σε αυτή την περίπτωση  απαιτείται η σύμφωνη γνώμη του κηδεμένα/γονέα που θα  πρέπει να λαμβάνεται με το   ‘Εντυπο γονικής συναίνεσης  

(Διαθέσιμο και στην σελίδα https://register.sch.gr/students/docs.php)

 

Για την διευκόλυνση σας, στην αρχική σελίδα της εφαρμογής https://register.sch.gr/students/admins/, θα βρείτε απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα που αφορούν την διαχείριση μαθητικών λογαριασμών καθώς και στο κάτω μέρος του αριστερού μενού πλήρες εγχειρίδιο διαχειριστή.

 

Δείτε αναλυτικά τον οδηγό έγγραφής: https://register.sch.gr/students/docs20/StudentsRegisterHelp.pdf

  • Απαιτείται η συμπλήρωση του Αριθμού Μητρώου του μαθητή.  Στους γονείς/κηδεμόνες μαθητών/τριών των Νηπιαγωγείων και των Α’ και Β’ Τάξεων Δημοτικού Σχολείου, Α Γυμνασίου και Α Λυκείου το σχολείο μπορεί να φροντίσει για την γνωστοποίηση του Αριθμού Μητρώου των αντίστοιχων μαθητών. Για μαθητές μεγαλύτερων τάξεων ο αριθμός αυτός αναγράφεται στους Ελέγχους Προόδου των μαθητών του προηγούμενου έτους.
  • Συνιστούμε στον γονέα/κηδεμόνα την αναγκαιότητα ορθής αναγραφής της διεύθυνσης e–mail του καθώς επίσης και του αριθμού κινητού τηλεφώνου, ώστε να είναι εύκολη η ανάκτηση των στοιχείων μαθητικού λογαριασμού σε περίπτωση που αυτά ξεχαστούν.
  • Όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή του/της μαθητή/τριας θα αποσταλεί e–mail με τα στοιχεία εγγραφής στη διεύθυνση e-mail που δήλωσε ο γονέας/κηδεμόνας στην ηλεκτρονική αίτηση.

Ενημέρωση για την λειτουργία σχολικών μονάδων για το έτος 2021-2022

Αγαπητοί γονείς

Σας κοινοποιούμε το σύνδεσμο από το Υ.ΠΑΙ.Θ που αφορά ερωτήσεις και απαντήσεις αναφορικά με τα μέτρα προστασίας και τα πρωτόκολλα λειτουργίας των σχολικών μονάδων για το σχολικό έτος 2021-2022.

Πατήστε εδώ

Δήλωση self-test

Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου μας οφείλουν κάθε Δευτέρα και Πέμπτη να κάνουν selftest, να το δηλώνουν στο https://self-testing.gov.gr/ και να φέρνουν μαζί τους αντίστοιχα κάθε Τρίτη και Παρασκευή την κάρτα μαθητή μαζί τους ή να την στέλνουν στο mail του σχολείου mail@nip-elous.chan.sch.gr  ώστε να γίνεται ο απαραίτητος έλεγχος για την εύρυθμη λειτουργία του Σχολείου.

Αγιασμός Σχολικού Έτους 2021-2022

Πραγματοποιήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου η τελετή αγιασμού στο Νηπιαγωγείο μας.
Καλωσορίζουμε τους νέους μας μαθητές και ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές μας και τις οικογένειες τους καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη!
Οι νηπιαγωγοί