Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση σε όλους! Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας!

Στα πλαίσια του προγράμματος «Άνοιγμα στην κοινωνία» , πραγματοποιήσαμε την Τρίτη 23/4/2024 μια εξόρμηση στο εμπορικό κέντρο Flamingo για την διανομή λαμπάδων. Η δράση αποτελούνταν από τρία μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου και του ΕΒΠ, αλλά και τριών μαθητών. Στόχος του εν λόγω προγράμματος είναι να δημιουργήσουμε σχέσεις μεταξύ των μαθητών του σχολείου με την τοπική κοινωνία και την καλλιέργεια συνεργασίας και αποδοχής.

Για την υλοποίηση του προγράμματος μεγάλη ήταν η συνεισφορά του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου του Νέου Ζυγού Ξάνθης και συγκεκριμένα του πάτερ Δημητρίου, ο οποίος μας εφοδίασε με λαμπάδες, στον αριθμό 60, ως δωρεά για να τις στολίσουν οι μαθητές του σχολείου μας. Ο πάτερ αμέσως δέχτηκε  το αίτημά μας και τον ευχαριστούμε θερμά για την συνεισφορά του.

Έπειτα, αρωγός στην δράση μας αποτέλεσε η μεταφορά των μαθητών μέσω του οδηγού του ταξί του σχολείου μας , κυρίου Γιώργου.., ο οποίος επίσης δέχθηκε να  μας μεταφέρει μαθητών στον εμπορικό χώρο Flamingo , αφιλοκερδώς και τον ευχαριστούμε για την συμβολή του στην δράση μας.

Τέλος,  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το εμπορικό κέντρο Flamingo , το οποίο δέχτηκε με χαρά να μας φιλοξενήσει στον χώρο του για να μοιράσουμε τις πασχαλινές μας λαμπάδες, ενώ φυσικά ευχαριστούμε και όλους όσους στήριξαν το σχολείο μας, παίρνοντας μια λαμπάδα.

Παρουσίαση1