ξεκιναμε λοιπόν και αυτό το ταξίδι στη νεα σχολικη χρονιά!!!
με καινούργιους αλλά και παλιους φίλους… βρισκόμαστε τη Δευτερα 11 του Σεπτεμβρη στο κοντινό μας Δημοτικο σχολειο, για να κανουμε όλοι παρεα στον Αγιασμό για τη νεα σχολικη χρονια!!!
απο την επομενη κιολας μερα ξεκιναμε (με μια μικρή προσαρμογη…) την καινουργια σχολικη χρονια!
φετος στο πρωινο μας τμημα, θα φοιτούν 18 (προς το παρον) νηπιακια και προνηπιακια!!! και τη φροντίδα τους εχει αναλάβει η κ. Γεωργία που μας ερχεται καθημερινα απο Θεσσαλονικη!!!
στο ολοημερο θα βρισκεται η κ. Μαρία με 13 απο τα 18 παιδιά (επίσης προς το παρόν)!!!
Η 1η βδομαδα μας στο νηπιαγωγειο εχει σαν κύριο σκοπο να γνωριστούμε και να μαθουμε (ή να θυμηθούμε) κάποια βασικά πραγματα για τη συνυπαρξη μας μέσα στη ταξη!!
εχουμε αρκετες δουλιες με την τακτοποιηση των υλικών μας αλλά και την εκμάθηση της τόσο χρησιμης ρουτίνας του Νηπιαγωγείου.
η κ. Γεωργία μας προετοιμαζει για τα όσα μας περιμενουν και χορευουμε όλοι μαζί…
δυστυχως η φωτογραφικη μας δεν συνηλθε απο το καλοκαιρι…κι εχουμε ελάχιστες φωτογραφίες…αλλά δε μας λείπει η όρεξη!
οι κυρίες μας επιβραβευουν για την υπομονη μας αυτη τη 1η εβδομαδα, με μια μικρή κατασκευη- λιχουδιά…
σας περιμενουμε όλους απο Δευτερα…κοιμηθείτε νωρίς σημερα το βραδυ!!!









