το τέλος κι αυτής της σχολικής χρονιάς πλησιάζει κι εμείς με ανάμεικτα συναισθήματα προετοιμαζόμαστε για τη γιορτή λήξης!!
αφού έχουμε τελειώσει και τις πινακίδες για την φροντίδα της παιδικής χαράς πάμε να τις τοποθετήσουμε!


έχουμε ήδη τελειώσει και με τις στολές μας για το καλοκαιρινό θεατρικό (είναι έκπληξη) και ετοιμάζουμε μια τελευταία σκηνοθετική λεπτομέρεια…χρειαζόμαστε μια ψεύτικη χωματερή, αλλά όχι …βρωμερή!!!
ευκαιρία να αδειάσουμε και να ελέγξουμε τον κάδο μας της ανακύκλωσης και να δούμε αν έχουμε κάνει λάθος επιλογές υλικών.


ετοιμάζουμε και μια ομαδική εργασία για τη γιορτή του περιβάλλοντος που τόσο αγαπάμε!

και γυρω-γυρω…

τα χεράκια μας, με….
φτιάχνουμε και παιχνιδάκι memo για το σπίτι, για να μεταδώσουμε στους δικούς μας ότι μάθαμε για τα σκουπίδια και τη διαχείρισή τους!
παρακολουθούμε στον προτζέκτορα video σχετικά με την ανακύκλωση των υπολειμμάτων τροφής και ανακύκλωση από την αγαπημένη μας peppa
κι αυτό που όλοι περιμένουμε με χαρά είναι η εκπαιδευτική μας επίσκεψη στο ΚΠΕ Κ. Ποροϊων τη Δευτέρα!!!













