Μετά το φαγοπότι της Τσικνοπέμπτης, σειρά έχει η Τυρινή εβδομάδα.
Νόστιμα μακαρόνια και χειροποίητη σάλτσα αλλά και αποκριάτικα κουλουράκια!!! Και όλα αυτά με τις μαγειρικές συμβουλές των σεφ Βενυχάκη Κωνσταντίνο και Βρυώνη Πέτρο από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.
Ντυθήκαμε κι εμείς μικροί μάστερ σεφ και διαβάσαμε συνταγές- γράψαμε-μετρήσαμε υλικά- ανακατέψαμε και στο τέλος γευτήκαμε τις δημιουργίες μας!!!
- Αποκριάτικα κουλουράκια
2. Μακαρονάδα
Ευχαριστούμε πολύ το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και τους σεφ Βενυχάκη Κωνσταντίνο και Βρυώνη Πέτρο για την πολύτιμη βοήθεια τους.
Καλές απόκριες!!!





















