Τηλεοπτικό σποτ σχολείων “Μαζί” στο Υπουργείο Παιδείας (Σχολικό έτος: 2017-2018)

Το τηλεοπτικό σποτ σχολείων “Μαζί” με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη διαφορετικότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα δημοσιεύθηκε στο Υπουργείο Παιδείας!

Θεματική ενότητα Νηπιαγωγείο: Τηλεοπτικό σπότ στο Υπουργείο Παιδείας

Θεματική ενότητα Δημοτικό: Τηλεοπτικό σπότ στο Υπουργείο Παιδείας

Το τηλεοπτικό σποτ των μαθητών μας στο Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση

… και τα καλά νέα συνεχίζονται με ένα διαφορετικό φεστιβάλ!
Τηλεοπτικό σποτ σχολείων “Μαζί” με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη διαφορετικότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Ευχαριστούμε το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση που φιλοξενεί στην ιστοσελίδα του την δράση των μαθητών συνεργαζόμενων σχολείων, την Σοφία Δ. Νινιού που έγραψε το κείμενο του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σποτ και την Ομάδα παράγωγης του Μιντιακού Ομίλου City Fm 103,8 – Κανάλι 20 88,6 – Διαυλος 99,2 -MessiniaRadio.gr – MessiniaWebTV.gr που δωρεάν πρόσφεραν τεχνική υποστήριξη.

Τηλεοτπικό σποτ στο Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση

Το παιδί και ο Σπόρος (Καλοκαιρινή γιορτή)

Άλλη μία σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και οι μαθητές μας παρουσίασαν ένα μικρό δρώμενο με τίτλο “Το παιδί και ο σπόρος”.

Στη συνέχεια γονείς και μαθητές φύτεψαν τον σπόρο τους

δοκίμασαν τα ζελεδάκια που έφτιαξαν οι μαθητές

πήραν τους φακέλους και τα αναμνηστικά τους

Παρακολουθήστε την ιστορία “Το παιδί και ο σπόρος”