“Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα.” - Νίκος Καζαντζάκης

Εικόνα κεφαλίδας ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΜΦΙΘΕΑΣ-ΠΕΤΑ

Μήνας: Σεπτέμβριος 2023

Library4all

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση, για τους μικρούς μαθητές πρωτίστως και μετά για μας τους εκπαιδευτικούς, να ξεκινάμε τη νέα σχολική χρονιά με μια αγκαλιά γεμάτη όμορφα χρώματα, εικόνες και  μηνύματα που σε βοηθούν να πετάς και να βρίσκεσαι σε κόσμους μαγικούς, σε κόσμους ονειρεμένους αλλά και σε κόσμους που το καλό γίνεται οδηγός και συνοδοιπόρος στο ταξίδι της ζωής μας. Γιατί τα βιβλία, μας δίνουν φτερά, μας ταξιδεύουν μακριά. Ένα τέτοιο δώρο ήρθε και σε μας σήμερα,  μεγαλώνοντας τα φτερά μας, για το ταξίδι μας μέσα από τον κόσμο των βιβλίων.

    Η library4all  διάλεξε φέτος, ανάμεσα σ’ όλα  τα σχολεία που υποστηρίζει με το τόσο σημαντικό της έργο και το  δικό μας σχολείο να προσφέρει απλόχερα τα δώρα της!!! Μια κούτα με υπέροχα βιβλία προσφορά στους μαθητές μας!!!

 Το ευχαριστώ νομίζω πως δεν  μπορεί να εκφράσει τη χαρά των μικρών μας μαθητών που δεν μπορούσαν να διαλέξουν σήμερα πιο από τα βιβλία που έφθασαν, θα διαβάσουμε πρώτο!!!  

Η δανειστική μας βιβλιοθήκη  έγινε πιο πλούσια από σήμερα!!! Καλή μας ανάγνωση και ένα Μεγάλο  Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω !!! library4all!!!

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Actionaid



Λήψη αρχείου

ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΔΑΣΗ



Λήψη αρχείου

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ



Λήψη αρχείου

 

Πρώτη μέρα στο σχολείο!!!

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΜΦΙΘΕΑΣ-ΠΕΤΑπρωτη μερα

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας,

Θα θέλαμε να σάς ενημερώσουμε ότι ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά  θα  τελεστεί  την Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023,  στις 9:00 π.μ. στον αύλειο χώρο του σχολείου. Οι μαθητές θα συνοδεύονται από τους γονείς  τους  θα και παραμείνουν μαζί τους.

Μετά τη λήξη του Αγιασμού θα ακολουθήσει σύντομη ενημέρωση σχετικά  με τον τρόπο λειτουργίας της σχολικής μονάδας, και διανομή κάποιων  ενημερωτικών φυλλαδίων.

Ευχές για μια όμορφη και χαρούμενη  σχολική χρονιά!!!

 

Υποστηριζόμενο από blogs.sch.gr & Θέμα βασισμένο στο Lovecraft από τον Anders Norén

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση