την Παρασκευή 5/6 τα παιδιά του Ολοήμερου Τμήματος
έγιναν μικροί ζαχαροπλάστες και ετοίμασαν ένα
“μπανανογλυκάκι”
Αρχικά, οργανώσαμε τα υλικά και παρουσιάσαμε τα βήματα της συνταγής.
-μπανάνες
-πραλίνα
-φύλλο σφολιάτας
-1 αβγό
Το κάθε παιδί πήρε μια μπανάνα και την έσκαψε με ένα κουτάλι,
ώστε να τη γεμίσουμε με πραλίνα:
Στη συνέχεια, τυλίζαμε τη μπανάνα σε μια λωρίδα σφολιάτας
και την αλείψαμε με λίγο “χτυπημένο” αβγό
Ψήσαμε τα μπανανογλυκάκια μας στο φούρνο
και ήταν έτοιμα για…φάγωμα!!!
Καλή μας όρεξη!