Βράβευση σε Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό

Συγχαρητήρια στον Ορέστη Γιώτη, μαθητή της Α΄ Γυμνασίου του σχολείου μας, ο οποίος κατέκτησε το 2ο βραβείο στην κατηγορία Κόμικς Γυμνασίου στο 10ο   Μαθητικό Διαγωνισμό  Σκιτσοφρένεια@Pierce 2024, που διοργάνωσε  το Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας με θέμα  Αγάπη/love. Το έργο του Ορέστη με τίτλο «Πατάτες», σύμφωνα με τους διοργανωτές του διαγωνισμού, ξεχώρισε για τη φρεσκάδα, την πρωτοτυπία και το χιούμορ και κέρδισε το ενδιαφέρον και τα θετικά σχόλια του κοινού στην έκθεση των έργων που ακολούθησε.

Ορέστης Γιώτης

Συγχαρητήρια στον Αποστόλη Οικονόμου, μαθητή της Β΄ Λυκείου του σχολείου μας που απέσπασε Έπαινο για τη συμμετοχή του στον Πανελλήνιο Μαθητικό Λογοτεχνικό & Εικαστικό Διαγωνισμό με θέμα : «Με το βλέμμα του Ομήρου: Όταν τα εμπόδια γίνονται εφόδια» των 29ων Πανιώνιων Αγώνων.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Β ΛΥΚΕΙΟΥ

Συγχαρητήρια επίσης, σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές του σχολείου μας που συμμετείχαν τη φετινή σχολική χρονιά στους παρακάτω εικαστικούς και λογοτεχνικούς διαγωνισμούς:

-10ος Μαθητικός Διαγωνισμός Σκιτσοφρένεια@Pierce 2024

-Πανελλήνιος Μαθητικός Λογοτεχνικός & Εικαστικός Διαγωνισμός με θέμα «Με το βλέμμα του Ομήρου: Όταν τα εμπόδια γίνονται εφόδια» των 29ων Πανιώνιων Αγώνων

-«The Space Art» της European Association for Astronomy Education

-Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Εφηβικού Διηγήματος και Ποίησης «Γρηγόρης Πεντζίκης»

-7ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής στην Αγγλική Γλώσσα με τίτλο «The trip not taken…» του Κολλεγίου Δελασάλ.

Σας ευχόμαστε να συνεχίσετε να ταξιδεύετε στον υπέροχο κόσμο της τέχνης και να εκφράζετε δημιουργικά μέσα από τη ζωγραφική, την ποίηση και την πεζογραφία τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τους προβληματισμούς σας.

Οι υπεύθυνες καθηγήτριες

Αγαθή Σιόλου

Αναστασία Γιαννάκου

Άννα Πρέντζα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *