Επίσκεψη του συνόλου “Λαϊκής – Ρεμπέτικης μουσικής” στο Κ.Α.Π.Η. Άρτας / Τετάρτη 14 Μαΐου 2024

IMG 3839

Την Τετάρτη 14 Μαΐου, το μουσικό σύνολο “Λαϊκής – Ρεμπέτικης μουσικής” πραγματοποίησε μια νέα δράση κατά την οποία η εφηβεία συνάντησε την τρίτη ηλικία. Οι μαθητές και οι υπεύθυνοι καθηγητές του συνόλου, αποδεχόμενοι την πρόσκληση, επισκέφτηκαν το Κ.Α.Π.Η. Άρτας και έπαιξαν 11 λαϊκά τραγούδια του Μ. Λοΐζου τα οποία αποτέλεσαν αντικείμενο μελέτης στο πλαίσιο του μαθήματος των μουσικών συνόλων αυτής της σχολική χρονιάς. Την ορχήστρα των μαθητών συνόδεψε η χορωδία του Κ.Α.Π.Η., με υπεύθ. τη μουσικό κα Χριστοφορίδου Αναστασία, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και η αντιδήμαρχος κοινωνικής μέριμνας, εθελοντισμού και κοινωνικών δομών κα Τσώλα Αγγελική, η οποία καλωσόρισε και συνεχάρη μαθητές και εκπαιδευτικούς για την προσπάθεια, και μίλησε με πολύ θερμά λόγια για το Μουσικό Σχολείο Άρτας.

Να ευχαριστήσουμε λοιπόν την κα Τσώλα Αγγελική για την παρουσία της, το Κ.Α.Π.Η. Άρτας και την διευθύντρια κα Βλάχου Μαρία για την θερμή υποδοχή και φιλοξενία, και να ευχηθούμε να ακολουθήσει σύντομα η επόμενη μουσική μας σύμπραξη.

 

Οι  υπεύθυνοι καθηγητές:

Σκαμνέλος Μπάμπης

Σκαμνέλος Μάριος

Ψαλλίδας Ηλίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *