Μεγάλη Εβδομάδα 2024 – Μ. Πέμπτη – Ιερός Ναός Αγίας Θεοδώρας 2-5-2024

Εγκώμια 2024

Το Μουσικό Σχολείο Άρτας συμμετέχει στη «Βυζαντινή Εβδομάδα 2024» που διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων. Πιο συγκεκριμένα ο Εφηβικός Ψαλτικός Χορός του Εκπαιδευτικού Ομίλου του Μουσικού Σχολείου Άρτας, την Μ. Πέμπτη το βράδυ στις 10:30, μετά το τέλος της Ακολουθίας, θα ψάλει τις τρεις στάσεις των εγκωμίων του Επιτάφιου Θρήνου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Θεοδώρας. Ο Ψαλτικός Χορός μας  αποτελείται από τους μαθητές, τις μαθήτριες μαζί με τους/τις απόφοιτους/ες του σχολείου μας και συμμετέχουμε ύστερα από πρόσκληση του Συλλόγου Φίλων Βυζαντινού Ναού Αγίας Θεοδώρας τον οποίο και ευχαριστούμε.

Όποιος/α μαθητής/τρια του σχολείου μας θέλει να συμμετέχει, μπορεί να έρθει στην πρόβα μας που θα γίνει την Μ. Τετάρτη (01-5-24) στις 12:00 το μεσημέρι, στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου.

Θα χαρούμε πολύ να είναι κοντά μας και όλοι/ες οι απόφοιτοι/ες του σχολείου μας. Καλή Μεγάλη Εβδομάδα!

Ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός

Παναγιώτης Γιαννούτσος

εικόνα Viber 2024 05 03 10 45 56 580

Ο Εφηβικός Ψαλτικός Χορός του Μουσικού Σχολείου Άρτας, την Μ. Πέμπτη το βράδυ μετά το τέλος της Ακολουθίας, έψαλε τις τρεις στάσεις των εγκωμίων του Επιτάφιου Θρήνου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Θεοδώρας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, είχαμε τη χαρά και την τιμή να ψάλουν μαζί μας οι απόφοιτοι/ες του σχολείου μας τους/τις οποίους/ες ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Ευχαριστούμε επίσης τον Σύλλογο Φίλων Ιερού Ναού Αγίας Θεοδώρας για την πρόσκληση και ευχόμαστε σε όλους και όλες Καλή Ανάσταση με υγεία!

Ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός

Παναγιώτης Γιαννούτσος

εικόνα Viber 2024 05 03 10 44 22 466

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *