Συμμετοχή του Εφηβικού Ψαλτικού Χορού στην ακολουθία των B΄ Χαιρετισμών – Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ναός Παναγίας Παρηγορήτισσας Άρτας

Ανακοίνωση για Β΄ Χαιρετισμούς 2024

Ο Εφηβικός Ψαλτικός Χορός του Μουσικού Σχολείου Άρτας σε συνεργασία με τη χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, θα ψάλει την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024, στις 7:00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Άνω Πόλη, συμμετέχοντας στην ακολουθία των Β΄ Χαιρετισμών.

Ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός

Παναγιώτης Γιαννούτσος

IMG 1619

 

Δελτίο τύπου

Ο Εφηβικός Ψαλτικός Χορός του Μουσικού Σχολείου Άρτας σε συνεργασία με τη χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, έψαλε την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024, στις 7:00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Άνω Πόλης, συμμετέχοντας στην ακολουθία των Β΄ Χαιρετισμών.

Ευχαριστούμε τους εφημέριους π. Αθανάσιο Αλεξίου και π. Δημήτριο Κωνσταντίνου και τους ψάλτες του ναού κ. Ανδρέα Παύλου και Χρυσόστομο Τσάκαλο για την φιλοξενία.

Επίσης ευχαριστούμε τους συναδέλφους καθηγητές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, κ. Γιώργο Τσίτσικα, κ. Γρηγόρη Αναγνωστόπουλο, κ. Γιώργο Κόκκινο και π. Στυλιανό Γερασίμου και όλους/ες τους μαθητές και τις μαθήτριες της σχολής για την συνεργασία.

Ο εφηβικός ψαλτικός χορός του Μουσικού Σχολείου Άρτας θα ψάλει την Παρασκευή 5/4/24 στις 7:00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Μάξιμου του Γραικού στη περιοχή Τρίγωνο, συμμετέχοντας στην ακολουθία των Γ΄ Χαιρετισμών.

Ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός

Παναγιώτης Γιαννούτσος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *