Επίσκεψη του Μουσικού Σχολείου Λάρισας – Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

IMG 6108

Στις αρχές του προηγούμενου μήνα και συγκεκριμένα την Τετάρτη στις 3 του Μάη, είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στο σχολείο μας το Μουσικό Σχολείο Λάρισας που βρισκόταν σε πολυήμερη εκδρομή στην περιοχή μας. Ήταν μια πολύ όμορφη συνάντηση με τα δύο σχολεία να συμπράττουν μουσικά παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Πιο αναλυτικά, το σύνολο παραδοσιακής μουσικής του Μουσικού Σχολείου Λάρισας μας παρουσίασε το πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει για φέτος  με θέμα: «Ο κύκλος της ζωής στη Θεσσαλία – έθιμα του γάμου και του αρραβώνα».

Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Λάρισας για την επίσκεψη και την εξαιρετική παρουσίαση. Επίσης ευχαριστούμε τις συναδέλφους εκπαιδευτικούς κα Παναγιώτα Ζαφειρίου, κα Δήμητρα Βρούζου και κα Μαρία Καραμπάτσα που είχαν την ευθύνη του συνόλου και συνόδευαν τα παιδιά στην εκδρομή.

Η ανταλλαγή επισκέψεων και οι μουσικές συμπράξεις μεταξύ των μουσικών σχολείων μπορούν να προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα στις σχέσεις μεταξύ των σχολικών κοινοτήτων και να εμπλουτίσουν την εκπαιδευτική διαδικασία του κάθε σχολείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *