Η πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Moodle του 15ου Γυμνασίου Περιστερίου

Το 15ο Γυμνάσιο Περιστερίου, ξεκίνησε πρόσφατα τη χρήση και αξιοποίηση της πλατφόρμας MOODLE στην εκπαιδευτική του διαδικασία.

Η πλατφόρμα MOODLE εγκαταστάθηκε και διαχειρίζεται με τη βοήθεια του Π.Σ.Δ. και μπορείτε να τη βρείτε στη διεύθυνση: http://15gym-perist.att.sch.gr/eclass/

Καλή επιτυχία σε όλους τους συντελεστές της προσπάθειας.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Σχετικά με Νίκος Π. Μιχαηλίδης

Ηλεκτρονικός Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών
E-learning & Web 2.0 expert
MSc Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση
Υποψήφιος Διδάκτορας, Τμήμα Πληροφορικής, ΑΠΘ


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Υλοποιήσεις Moodle και χαρακτηρίσθηκε . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to Η πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Moodle του 15ου Γυμνασίου Περιστερίου

 1. Ο/Η kutidis λέει:

  Αναρωτιέμαι ποιος ο λόγος παράθεσης του άρθρου αφού δεν υπάρχουν ελεύθερα μαθήματα. Όπως άλλωστε και η πλατφόρμα του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης.

  • Ο βασικός λόγος είναι η προβολή και διάχυση των προσπαθειών που γίνονται στα ελληνικά σχολεία τα οποία έχουν υιοθετήσει την πλατφόρμα MOODLE στην καθημερινή τους εκπαιδευτική διαδικασία.
   Κάποιες πλατφόρμες έχουν ελεύθερα μαθήματα και κάποιες όχι. Αυτό αφορά καθαρά τον διαχειριστή και τους δημιουργούς των μαθημάτων.
   Ευχαριστώ.
   Ν.Μ.

Αφήστε μια απάντηση