Σχετικά

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί την Ελληνική Εκπαιδευτική Κοινότητα του Moodle.

Σκοπός της ομάδας είναι η συγκέντρωση υλικού, η συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που αφορούν το δημοφιλές Σύστημα Διαχείρισης Μάθησης Moodle.

Επισκεφτείτε το ιστολόγιο της ομάδας στη διεύθυνση: https://blogs.sch.gr/moodle

Ο δικτυακός τόπος βρίσκεται υπό-συνεχή ενημέρωση, επομένως εγγραφείτε στα RSS feeds για να λαμβάνετε εντελώς δωρεάν όλες τις τελευταίες αναρτήσεις.

Διαχειριστής του ιστολογίου της Ελληνικής Εκπαιδευτικής Κοινότητας του Moodle, είναι ο Νίκος Π. Μιχαηλίδης (https://blogs.sch.gr/nikmichailidis).

4 Responses to Σχετικά

 1. Ο/Η ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΡΗΣ λέει:

  Μόλις εγκατέστησα το moodle 2.6.3+ στο ΠΣΔ . Δέστε το στη διεύθυνση:
  http://users.sch.gr/ioasarris/moodle

 2. Ο/Η Νίκος Εσμερλής λέει:

  Γεια σας. Είμαι καινούριος στην κοινότητα και προσπαθώ να εγκαταστήσω το moodle στο ΠΣΔ, αλλά απέτυχα και τις 2 φορές που προσπάθησα. Η εγκατάσταση προχωράει μέχρι τους απαιτούμενους ελέγχους που γίνονται κάποια στιγμή της εγκατάστασης και ύστερα βγάζει μήνυμα κάτι σχετικό με το ότι δεν μπορεί να γράψει κάποια στοιχεία στη βάση.
  Θα ήθελα να μάθω ποια από τις διαθέσιμες εκδόσεις που υπάρχουν στη σελίδα του moodle να κατεβάσω για εγκατάσταση στο ΠΣΔ, καθώς και την κωδικοποίηση της βάσης. Να αναφέρω ότι η έκδοση που κατέβασα για εγκατάσταση, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΠΣΔ για php και mysql ήταν η 2.6.4+, αλλά μου έβγαλε τα παραπάνω προβλήματα. Επίσης, η κωδικοποίηση που επέλεξα για τη βάση ήταν utf8_unicode_ci. Δοκίμασα επίσης την εγκατάσταση και τρίτη φορά, αυτή τη φορά τοπικά σε wamp server με τις ίδιες παραμέτρους για την κωδικοποίηση της βάσης και εγκαταστάθηκε χωρίς προβλήματα! Έχω κάνει κάτι λάθος; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
  Ευχαριστώ.

 3. Νίκος καλησπέρα.
  Δες εδώ: http://blogs.sch.gr/moodle/archives/177

  και εδώ: http://blogs.sch.gr/moodle/archives/158

  Ελπίζω να βοηθήσαμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *