Μαθήματα LibreOffice Impress μέσω Moodle

Νέο Ηλεκτρονικό μάθημα με αντικείμενο τις Παρουσιάσεις, πρόκειται να διατεθεί από την ελληνική ομάδα του FreeMoodle (http://www.freemoodle.org), κατά τη χρονική περίοδο 7 Μαΐου με 1 Ιουλίου 2012.
Οι αιτήσεις συμμετοχής ξεκίνησαν και πρόκειται να ολοκληρωθούν στις 4 Μαΐου.
Το FreeMoodle.org είναι μία νέα πρωτοβουλία που δίνει τη δυνατότητα σε εκπαιδευτές και μαθητές την ευκαιρία να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο, μέσω της πρόσβασης στην ελεύθερη εκπαίδευση με τη χρήση του Moodle. Γι’ αυτό και στον ιστοχώρο αυτό φιλοξενούνται αποκλειστικά μαθήματα που είναι ελεύθερα προς όλους. Έτσι δίνεται η δυνατότητα σε εκπαιδευτές και όχι μόνο, να δημιουργήσουν και να υποστηρίξουν ηλεκτρονικά μαθήματα, ώστε κάποιοι άλλοι, οπουδήποτε στον κόσμο να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά.
Αυτός ο δικτυακός τόπος λειτουργεί με την αποκλειστική χορηγία και υποστήριξη της εταιρείας Human Resource Development International, επίσημου Συνεργάτη Moodle που εδρεύει στη Νέα Ζηλανδία (http://www.hrdnz.com).
Σε αυτόν τον ιστοχώρο ο Γιώργος Χαλατζογλίδης (Φυσικός MEd) και η Άννα Κρασσά (Σύμβουλος Τηλεκπαίδευσης) θα διεξάγουν το ηλεκτρονικό μάθημα «Παρουσιάσεις με τη χρήση του OpenOffice.org – Libre Office Impress», την περίοδο 7 Μαΐου – 1 Ιουλίου 2012.
Το παρόν μάθημα βασίζεται στο ηλεκτρονικό μάθημα που είχε διεξάγει, υπό την εκπαιδευτική υπευθυνότητα των καθηγητών Κ. Μαργαρίτη και Β. Δαγδιλέλη, η Ομάδα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας την περίοδο 2007-2009.
Για περισσότερες πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήστε στα emails: chalatzos@gmail.com, anna@hrdnz.com
Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 4 Μαΐου 2012.

Δημοσιεύθηκε στην Γενικά. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

One Response to Μαθήματα LibreOffice Impress μέσω Moodle

  1. Ευχαριστούμε πολύ για την ανάρτηση.
    Κάθε επιτυχία στην σημαντική σας προσπάθεια.
    Ν.Μ.

Αφήστε μια απάντηση