Το βάψιμο των αβγών

Ανοιξιάτικες μυρωδιές, παραδοσιακή μαγειρίτσα, σουβλιστό αρνί και κόκκινα αβγά! Γιατί όμως τα κόκκινα αβγά έχουν μια τόσο ξεχωριστή θέση στο πασχαλινό μας τραπέζι;

Η Δήμητρα, η Ειρήνη και η Μαρία Π. περιγράφουν το έθιμο των «κόκκινων αυγών»:

Πατήστε εδώ για μεγέθυνση

Κι άλλα ενδιαφέροντα για τα κόκκινα αβγά από το περιοδικό Αερόστατο





5 Σχόλια»

   βασιλικη έγραψε @ 18 Απριλίου 2011 στις 11:58 πμ   

πολύ ωραίο έθιμο!!!!

   athina έγραψε @ 19 Απριλίου 2011 στις 10:22 πμ   

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Ιάκωβος έγραψε @ 19 Απριλίου 2011 στις 6:47 μμ   

Μπράβο κορίτσια να ένας  καλός τρόπος να μην μας  ματιάζουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Ευαγγελία έγραψε @ 21 Απριλίου 2011 στις 7:43 πμ   

Μπράβο κορίτσια!!!!!!!! 🙂

   ελενη έγραψε @ 23 Απριλίου 2011 στις 6:13 μμ   

Καταπληκτική εργασία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σας ευχαριστούμε πολύ!

Αφήστε μια απάντηση