Κάλεσμα συμμετοχής στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο MoodleMoot 29 & 30 Νοεμβρίου στο ΕΜΠ

To Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το  Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής το ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, και ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιώνδιοργανώνουν, 29-30 Νοεμβρίου στο ΕΜΠ, Αίθουσες Πολυμέσων, το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο MoodleMoot( https://moodlemoot.org/mootgr18).

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να προωθήσει το γόνιμο και δημιουργικό διάλογο στην εκπαιδευτική κοινότητα για τη χρήση του Moodle, να αναδείξει καλές πρακτικές χρήσης του στην Ελλάδα, καθώς και να παρουσιαστούν καινοτόμες χρήσεις λειτουργιών του Moodle στην Ελλάδα και διεθνώς.

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου ΕΔΩ

Για να παρακολουθήσετε το συνέδριο θα πρέπει να έχετε εγγραφεί έως και τις 28 Νοεμβρίου στο https://ellak.gr/engrafi-sto-moodlemootgr-2018/.

Σχετικά με ΜΕΛΛΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

Σύμβουλος Εκπαίδευσης ΠΕ60

Ambassador του προγράμματος Out of Eden Learn του Οργανισμού Project Zero του Πανεπιστημίου Harvard


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Συνέδρια Ημερίδες. Ετικέτες: . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση