Εσύ και το σχολείο…

26 Απρίλιος 2012  Με ετικέτα

Στην εργασία αυτή θα γράψετε μερικά πράγματα για τη σχέση σας με το σχολείο. Δείτε παρακάτω τις οδηγίες για κάθε σελίδα και καλή επιτυχία! (Μην ξεχάσετε να ‘τονίσετε’ τα δικά σας κειμενάκια και λέξεις με κάποιο στυλ μορφοποίησης, π.χ. έντονη-πλάγια-υπογραμμισμένη γραφή, διαφορετικό χρώμα.)

1. Συμπληρώστε εκεί που υπάρχουν οι τελίτσες το όνομά σας και την τάξη στην οποία πηγαίνετε. Από τα 4 σκίτσα διαλέξτε αυτό που σας μοιάζει περισσότερο και διαγράψτε τα υπόλοιπα!


2. Συμπληρώστε εκεί που υπάρχουν οι τελίτσες το όνομα της δασκάλας σας και ένα λόγο για τον οποίο την αγαπάτε. Από τα 3 σκίτσα διαλέξτε αυτό που της μοιάζει περισσότερο και διαγράψτε τα υπόλοιπα!


3. Πώς πηγαίνετε από το σπίτι στο σχολείο; Με τα πόδια, με το αυτοκίνητο ή με το σχολικό λεωφορείο; Διαλέξτε την αντίστοιχη εικονίτσα και σύρτε την πάνω από το βελάκι. Σβήστε τις άλλες εικονίτσες. Συμπληρώστε τη φράση με τις κατάλληλες λέξεις!

4. Τι κουβαλάτε μέσα στην τσάντα σας; Συμπληρώστε εκεί που υπάρχουν οι τελίτσες τις κατάλληλες λέξεις!

5. Το καλοκαίρι που θα κλείσουν τα σχολεία θα είστε χαρούμενοι ή λυπημένοι; Σύρετε το κατάλληλο προσωπάκι πάνω από τις πρώτες τελίτσες και μετά γράψτε γιατί θα αισθάνετε έτσι. Σβήστε το άλλο προσωπάκι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση