Η Δραστηριότητα του Μήνα – Μάρτιος: Συμμετοχή του ΓΕΛ Σερβίων στην εκστρατεία «Μίλα Τώρα» του Χαμόγελου του Παιδιού ενάντια στον Σχολικό εκφοβισμό (βίντεο των μαθητών/-τριών)

Ισως αύριο να είναι αργάUntitled

Το Γενικό Λύκειο Σερβίων “Ζήσης Σωτηρίου” ενάντια στο Bullying. Πρόγραμμα “Μίλα Τώρα” – 6 Μαρτίου: Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού 

Στο Γενικό Λύκειο Σερβίων υπάρχει μηδενική ανοχή σε φαινόμενα εκφοβισμού. Όπως λένε και τα παιδιά στο βίντεο που έφτιαξαν “Εδώ δεν περνάει ο εκφοβισμός”!
3 αφίσες με τους τίτλους “STOP BULLYING !”,  “ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ!” και  “ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!” κι ένα βιντεάκι με το σύνθημα “Ας σταματήσουμε το σχολικό εκφοβισμό” είναι η συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών του τμήματος Α3 του Γενικού Λυκείου Σερβίων στο πρόγραμμα “Μίλα Τώρα”.
Το Χαμόγελο του Παιδιού ενόψει της 6ης  Μαρτίου, σχολικής ημέρας ενάντια στην Ενδοσχολική βία και στον Εκφοβισμό,  πραγματοποιεί για 11η  συνεχή χρονιά την εκστρατεία «Μίλα Τώρα».  Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Σερβίων του τμήματος Α3 θέλοντας να εκφράσουν την αντίδραση τους σε κάθε μορφή αποκλεισμού και βίας στα σχολεία συμμετέχουν στην εκστρατεία «Μίλα Τώρα» και δημιουργούν το δικό τους μήνυμα ενάντια στο bullying. 
Τα έργα τους, τρεις αφίσες και ένα βίντεο με ψηφιακή αφήγηση, προβάλλονται στην επίσημη ιστοσελίδα του «Μίλα Τώρα»: δείτε τα εδώ  . 
Οι αφίσες διανεμήθηκαν σε έντυπη μορφή στα σχολεία της πόλης μας.
Φιλική συμμετοχή του Χ.Δ. από το Γ1.
STOP BULLYING6 Μαρτίου 2024. 2272

Τίτλος: STOP BULLYING! 6 Μαρτίου 2024

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ6 Μαρτίου 2024. 2271

Τίτλος: ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ, 6 Μαρτίου 2024

Ισως αύριο να είναι αργά

Τίτλος: ΊΣΩΣ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ – 6 Μαρτίου 2024

Από το 2013 και με αφορμή την 6η Μαρτίου Σχολική Ημέρα Ενάντια στην Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού” και το “YouSmile” πραγματοποιεί την σχολική δράση “Μίλα Τώρα”. Με βασικό μήνυμα το «ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ» τα σχολεία και τα παιδιά συμμετέχουν και δημιουργούν το δικό τους μήνυμα ενάντια Untitledστο Bullying. Η εκστρατεία εστιάζει στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση ενάντια στο φαινόμενο της Ενδοσχολικής Βίας και τον Εκφοβισμό /  Bullying.

 

Υπεύθυνη καθηγήτρια της Δράσης η κ. Τσοκαλίδου Τούλα, φιλόλογος, Σύμβουλος Σχολικής Ζωής του Γενικού Λυκείου Σερβίων

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/lykservi/2024/03/05/symmetochi-toy-gel-servion-stin-ekstrateia-mila-tora-toy-chamogeloy-toy-paidioy-enantia-ston-scholiko-ekfovismo/

2 σχόλια

    • Στούκας Κωνσταντίνος στο 5 Μαρτίου 2024 στις 23:03

    Πολύ σωστή πρωτοβουλία. Πρέπει οι ίδιοι οι μαθητές να αναλάβουν δράση γιατί από τους μεγάλους χορτάσαμε θεωρίες….

    • Στούκας Κωνσταντίνος στο 5 Μαρτίου 2024 στις 23:04

    Πολύ σωστή πρωτοβουλία. Πρέπει οι ίδιοι οι μαθητές να αναλάβουν δράση γιατί από τους μεγάλους χορτάσαμε θεωρίες….

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση