Το Γενικό Λύκειο Σερβίων Κέντρο Επιμορφωτικής Δράσης για τους Εκπαιδευτικούς: Ενδοσχολική Επιμορφωση για τις Σχέσεις Εκπαιδευτικών-Μαθητών/-τριών μέσα και έξω από την τάξη

IMG 20240130 123941Τρίωρη Επιμορφωτική Συνάντηση Εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024 στο εργαστήριο Η/Υ του Γενικού Λυκείου Σερβίων. Η Διευθύντρια του Σχολείου και η Συντονίστρια του Σχεδίου Δράσης “Το σχολείο μας Κέντρο Επιμορφωτικής Δράσης για τους Εκπαιδευτικούς” του άξονα 8, κ. Βασιλική Τύπου, διοργάνωσαν βιωματικό εργαστήριο επιμόρφωσης.

Τίτλος του εργαστηρίου ήταν “Σχέσεις Εκπαιδευτικών – Μαθητών/-τριών μέσα και έξω από την τάξη”. Οι εκπαιδευτικοί αρχικά συμμετείχαν σε άσκηση διασύνδεσης και μετά συνεργάστηκαν σε ομάδες. Τα παιχνίδια ρόλων ανέδειξαν τα υποκριτικά ταλέντα των εκπαιδευτικών του σχολείου μας που επάξια υποδύθηκαν κόντρα ρόλους. Με την ενεργό και συνειδητή συμμετοχή όλων μας, το εργαστήριο μάς οδήγησε μέσω εμπειριών στο στοχασμό και αναστοχασμό των παγιωμένων πρακτικών, στο βίωμα της νέας εμπειρίας και τέλος στην αλλαγή στάσης.

IMG 20240130 123851IMG 20240130 123859

 

 

 

 

 

Εμψυχώτριες-επιμορφώτριες ήταν η ψυχολόγος κ. Δέσποινα Κυρικλίδου και η κοινωνική λειτουργός κ. Κωνσταντίνα Ζάχου τις οποίες και ευχαριστούμε θερμά.

 

Η Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Σερβίων

Μπουμπουρέκα Παρασκευή

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/lykservi/2024/02/02/to-geniko-lykeio-servion-kentro-epimorfotikis-drasis-gia-toys-ekpaideytikoys-endoscholiki-epimorfosi-gia-tis-scheseis-ekpaideytikon-mathiton-trion-mesa-kai-exo-apo-tin-taxi/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση