Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα Make a Wish – πραγματοποιούμε τις ευχές των παιδιών με σοβαρές ασθένειες

4Για άλλη μια χρονιά το σχολείο μας συμμετέχει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Το Αστέρι της Ευχής” του Οργανισμού Make a Wish (Κάνε Μια Ευχή-Ελλάδας) με υπεύθυνη την καθηγήτρια Ευαγγελία Μύρου, Υποδιευθύντρια του ΓΕΛ Σερβίων. Οι μαθητές και οι μαθήτριες με τη συμβολική αγορά ενός αστεριού συμμετέχουν στην πραγματοποίηση ευχών των παιδιών με σοβαρές ασθένειες ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι ένας Φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που πραγματοποιεί ευχές παιδιών ηλικίας 3-18 ετών που πάσχουν από  ασθένειες, όπως καρκίνο, λευχαιμία, μυϊκές δυστροφίες,  AIDS κ.α. ενδυναμώνοντάς τα και ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή. Το Αστέρι της Ευχής του Make-A-WIMG 20231127 081759 scaled 2ish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι εκπαιδευτικό πρόγραμμα που υλοποιείται στα σχολεία όλης της Ελλάδας εδώ και 25 χρόνια, με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Θρησκευμάτων.

Για τη φετινή σχολική χρονιά 2023-2024 μιλά ανοιχτά για τη συμπερίληψη παιδιών με σοβαρές ασθένειες με το μήνυμα “Η αποδοχή μάς δίνει δύναμη”. Το σχολείο μας συμμετέχει τόσο με την αγορά αστεριών – ευχών όσο και στο τμήμα δημιουργικού διαγωνισμού: Σχεδίασε το Αστέρι Σου.

 

Αφίσα scaled 1

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/lykservi/2023/12/03/symmetechoyme-sto-programma-make-a-wish-pragmatopoioyme-tis-eyches-ton-paidion-me-sovares-astheneies/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση