ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία, και με την συμμετοχή 100 εκπαιδευτικών και μαθητών από δημόσια και ιδιωτικά σχολεία ολόκληρης της Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε το έκτο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Εκπαιδευτικών του Προγράμματος «ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ» από το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη», τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο NJV Plaza.

Το Σεμινάριο τίμησαν με την παρουσία τους η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου, η οποία ως νομικός είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η σύζυγος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κυρία Άντρη Αναστασιάδη, η οποία έχει θέσει ψηλά στις προτεραιότητες της τα ανθρωπιστικά ζητήματα, καθώς και η σύζυγος του Αμερικανού Πρέσβη, κυρία Mary Pyatt, η οποία είναι εκπαιδευτικός με μεγάλο ενδιαφέρον για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Μεταξύ των άλλων και το Γενικό Λύκειο Σερβίων δήλωσε την παρουσία του με εκπρόσωπο τη Διευθύντρια κ. Κουρελή Αθανασία η οποία κλήθηκε να διαβάσει το ποίημα της μαθήτριάς Νικοπούλου Βασιλικής “Έχε υπομονή” αφιερωμένο στον παππού της με αφορμή το άρθρο 16 της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Δικαίωμα στην Οικογένεια.Το εκπαιδευτικό κοινό συγκινήθηκε βαθύτατα και καταχειροκροτήθηκεη γραφή της μαθήτριας. Επίσης η συντονίστρια του προγράμματος και του σεμιναρίου κ. Σοφία Δράτζαλη παρουσίασε την ιστοσελίδα του προγράμματος αναφερόμενη στις εργασίες των μαθητών του Β1 καθώς και στον τρόπο ανάρτησής τους.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/lykservi/2018/10/31/%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bb%ce%b7%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%be%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%b1-2/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση