Άνοιγμα Σχολείου 1/2/2021

31 Ιανουαρίου 2021 Δεν επιτρέπονται σχόλια Από ΤΖΟΥΡΜΠΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

μετά από πολύ καιρό το σχολείο μας τη Δευτέρα , 1η Φεβρουαρίου, ξανά ανοίγει τις πόρτες του και επανεκκινεί τις λειτουργίες του.

Για όλη αυτή την περίοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευση, τα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους σας για τη συνεργασία και την κατανόησή σας. Θα θέλαμε επίσης να συγχαρούμε τα παιδιά σας για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και που συνεχίζουν να καταβάλλουν, βάλλοντας σε μία πρωτόγνωρη προσπάθεια όλων μας, σε πολύ αντίξοες συνθήκες.

Ξεκινάμε τη Δευτέρα, ευχόμενοι τα σχολεία να παραμείνουν ανοιχτά για το υπόλοιπο του σχολικού έτους. Στο μέτρο που εξαρτάται από εμάς τους καθηγητές και τη διεύθυνση του σχολείου, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι έχουμε κάνει και θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για την ασφάλεια των παιδιών σας και των οικογενειών σας. Οι μαθητές και οι μαθήτριες μας θα ενημερωθούν σχετικά τις πρώτες ώρες της Δευτέρας.

Επίσης σας ενημερώνουμε και από εδώ, ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες όλοι οι καθηγητές έχουν καταθέσει βαθμολογία πρώτου τετραμήνου την οποία θα παραλάβετε προσεχώς.

Προσβλέπουμε σε μία καλή και ομαλή συνέχεια της σχολικής χρονιάς, με υγεία για όλους, Καλή δύναμη και καλή συνεργασία.

Οι καθηγητές και η διεύθυνσή του ΓΕΛ Μελεσων.