Η Γιορτή Αποφοίτησης του Σχολείου μας 2026!

Η Γιορτή Αποφοίτησης του Σχολείου μας!

Το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιουνίου 2026, η αυλή του σχολείου μας μεταμορφώθηκε σε ένα σκηνικό γιορτής, αποχαιρετισμού και νέων ξεκινημάτων. Σε μια ζεστή και συγκινητική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄ τάξης, σηματοδοτώντας το τέλος ενός όμορφου ταξιδιού και την αρχή μιας νέας, συναρπαστικής διαδρομής.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καθιερωμένο χαιρετισμό από τον Διευθυντή του σχολείου, κ. Στεργίου Γεώργιο, της εκπροσώπου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, κας Ράπτου Μαρίας, και της καθηγήτριας  του σχολείου μας, κας Πρωτόπαπα Αικατερίνης.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήραν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές. Μέσα από:

  • Βίντεο-αφιερώματα με φωτογραφίες από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές των περασμένων ετών (εκδρομές, γέλια στα θρανία, σχολικές γιορτές) κι όχι μόνο.
  • Αποχαιρετιστήριο λόγο, που εκφώνησε ο μαθητής της Γ΄ τάξης Αρβανίτης Ιωάννης, που μας θύμισε πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός και πόσο δυνατοί είναι οι δεσμοί που δημιουργήθηκαν στα σχολικά θρανία.

Η πιο φορτισμένη στιγμή της βραδιάς ήταν, αναμφίβολα, η απονομή των αναμνηστικών διπλωμάτων.

Ένας προς έναν, οι μαθητές ανέβηκαν στη σκηνή καταχειροκροτούμενοι από γονείς και καθηγητές, παραλαμβάνοντας το «διαβατήριο» για το επόμενο μεγάλο τους βήμα.

 

Ακολούθησαν αποχαιρετιστήριοι λόγοι των εκπαιδευτικών του σχολείου μας Γραμμένου Μαρία και Νταλαγιάννη Φωτεινή. Οι καθηγήτριες, μαζί με την κα Ζήση Μαριάνθη και εκπροσώπους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων συνδιοργάνωσαν τη γιορτή.

Η βραδιά έκλεισε με τον πιο όμορφο τρόπο: μουσική, χορό, ένα πλούσιο μπουφέ που προσέφερε ο Σύλλογος Γονέων & κηδεμόνων με την ευγενική υποστήριξη χορηγών, και, φυσικά, τις παραδοσιακές αναμνηστικές φωτογραφίες.

«Το σχολείο δεν είναι μόνο οι γνώσεις των βιβλίων· είναι οι φιλίες, οι αξίες και οι αναμνήσεις που κουβαλάμε μέσα μας για πάντα.»

Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας για την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει επίσης στους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν δίπλα τους ως καθοδηγητές, καθώς και στους γονείς για την άψογη συνεργασία και υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια.

Καλή σταδιοδρομία!

20260617 131521Αποφοίτηση 2026 apofoithsh 2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ιστορικό

Πρόσφατα άρθρα

Χρήσιμες Σελίδες

Σαν σήμερα

17/6: Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ερημοποίησης και της Ξηρασίας
Η μετατροπή των εύφορων εδαφών σε έρημο, με κύριο ένοχο τον άνθρωπο, πλήττει σοβαρά πάνω 100 χώρες στον κόσμο. Προκαλεί εξάντληση των διαθέσιμων αποθεμάτων νερού, διάβρωση και κατολίσθηση των εδαφών, καθώς και πλημμύρες. 200 χώρες του κόσμου συντονίζουν της ενέργειές τους για την καταπολέμηση του φαινομένου, μέσω του ΟΗΕ. Προς την κατεύθυνση αυτή καθιερώθηκε και η 17η Ιουνίου ως Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ερημοποιησης και της Ξηρασίας.
   - Σχετικές αναρτήσεις

European SchoolRadio Logo
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων