Στρατιωτικές Σχολές: Δράση στο Σχολείο μας

Την 4η Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας δράση ενημέρωσης από εκπροσώπους του Πεζικού του Ελληνικού Στρατού, με στόχο οι μαθητές να γνωρίσουν καλύτερα τις στρατιωτικές σχολές. Στη δράση συμμετείχαν μαθητές της Α΄ και της Γ΄ Λυκείου, οι οποίοι ενημερώθηκαν για την επαγγελματική αποκατάσταση, τους μελλοντικούς τρόπους εισαγωγής και τις προοπτικές καριέρας στις στρατιωτικές σχολές.

Την οργάνωση και επίβλεψη της δράσης ανέλαβαν η φιλόλογος Μαρία Γραμμένου, η πληροφορικός Χρυσάνθη Χαρίσκου και ο υποδιευθυντής Ιωάννης Παπανικολάου. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν άμεσα από στρατιωτικούς και να θέσουν ερωτήσεις σχετικά με την εκπαίδευση, τις σχολές και τις επαγγελματικές δυνατότητες στον στρατό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις στρατιωτικές σχολές και τις διαδικασίες εισαγωγής μπορείτε να επισκεφθείτε: Ελληνικός Στρατός9af44654 6e4b 4772 83c5 069f6f29219e 225x300 1 fa4780c5 bf84 4aa3 940e 82d83d267011 225x300 1

Ιστορικό

Πρόσφατα άρθρα

Χρήσιμες Σελίδες

Σαν σήμερα

11/4/1890: Το νησί Έλις, ανοιχτά του Μανχάταν, γίνεται ο πρώτος σταθμός των ελλήνων μεταναστών προτού πατήσουν τη «Γη της Επαγγελίας». Εκεί υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις και εγκρίνεται ή όχι η είσοδός τους στις ΗΠΑ.
   - Σχετικές αναρτήσεις

European SchoolRadio Logo
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων