Feed
Άρθρα
Σχόλια

..Ο καλός δάσκαλος εξηγεί. Ο εξαιρετικός δάσκαλος δείχνει. Ο μεγάλος δάσκαλος εμπνέει!!

Είναι γεγονός ότι, είτε στο πλαίσιο του τυπικού είτε σε εκείνο του άτυπου ωρολογίου προγράμματος, όταν ο δάσκαλος καταφέρει να μοιραστεί με τους μαθητές του την αγάπη και το μεράκι για κάποιο αντικείμενο, τότε και οι δύο, δάσκαλος + μαθητής βγαίνουν αναμφίβολα κερδισμένοι.

Κάτι τέτοιο συνέβη φέτος στο σχολείο μας.. Όταν ο κος Κωνσταντίνος Μαρκούλης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, τοποθετήθηκε στο σχολείο μας για 2 μόνο ώρες και ανέλαβε τα δύο τμήματα της δεύτερης τάξης (Β1 & Β2), κανένας δε φανταζόταν τι θα επακολουθήσει..

Από την πρώτη μέρα που έφτασε στο σχολείο έδειξε το ενδιαφέρον του για κάτι διαφορετικό!  Έχοντας ο ίδιος εμπειρία (και ειδίκευση) στο badminton, έψαχνε να βρει τρόπο να μοιραστεί τη γνώση, την εμπειρία και το πάθος του για το συγκεκριμένο άθλημα με τους μαθητές.

Και τελικά τα κατάφερε!!  Με αρκετή φαντασία, χρησιμοποιώντας υλικά που υπήρχαν ήδη στο σχολείο, ετοίμασε ένα αυτοσχέδιο γήπεδο badminton εντός του κλειστού γυμναστηρίου του Γυμνασίου – Λυκείου Δομενίκου, εξασφάλισε την αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού (ρακέτες και «φτερά») και ξεκίνησε δουλειά!!

Σήμερα, λοιπόν, για πρώτη μέρα οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β’ τάξης είχαν το πρώτο μάθημα badminton.   Και οι φωτογραφίες αποδεικνύουν πως το απόλαυσαν !

Με την ελπίδα και την ευχή πως όλοι μας θα φέρουμε στην τάξη το πάθος μας για το αντικείμενο που διδάσκουμε, ευχαριστούμε τον συνάδελφο για την πρωτοβουλία του !!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων