Πάμε ΤΕΛΙΚΟ με άνεση.
Απόσπασμα από www.taklin.gr:
Μετά το μέτριο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο ναι μεν νικούσε με 1-0, αλλά σίγουρα δεν ικανοποίησε και κινδύνεψε σε αρκετές φάσεις να ισοφαριστεί, η Ανδρούσα έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και έφτασε εύκολα στο τελικό σκορ.
Στην επανάληψη η το ΓΕΛ Ανδρούσας πήρε μπρος και στο 39΄ ο Σταματόπουλος έβγαλε αριστερά στον Θεοδοσόπουλο και αυτός με διαγώνιο πλασέ νίκησε τον Γιαννόπουλο για το 2-0.
Στο 43΄ ο Σταματόπουλος πλάσαρε πάνω στον Γαλανόπουλο ο οποίος βρισκόταν πάνω στην γραμμή, ωστόσο στο 48΄ μετά από κάθετη του Σταματόπουλου και λάθος του Γιαννόπουλου, ο Χαρμπίλας πλάσαρε σε κενή εστία για το 3-0. Το 4-0 το πέτυχε ο Σταματόπουλος ένα λεπτό αργότερα μετά από ατομική ενέργεια και εξαιρετικό σουτ στο «Γ» από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Στην συνέχεια οι Φιλιατρινοί ανέβασαν την απόδοση τους για να πετύχουν το γκολ της τιμής και στο 55΄ ο Παπαδήμας έχασε μεγάλη ευκαιρία με κοντινό πλασέ, το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Παντελόπουλος.
Στον τελικό του θεσμού το ΓΕΛ Ανδρούσας θα αντιμετωπίσει το 1ο ΓΕΛ Καλαμάτας στις 10.30 το πρωί στο «Γ. Λουκαρέας».
● Διαιτησία: Μ. Φασουλής, Β. Μιχαλόπουλος, Ν. Μαυρίκης
ΓΕΛ ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ: Παντελόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Σταματόπουλος (70΄ Κωνσταντόπουλος), Καραδήμας, Καλογερόπουλος, Χαρμπίλας, Θεοδοσόπουλος, Δ. Α. Χονδρός (66΄ Ντότση), Παπαβασιλείου (67΄ Πριντίδη), Δ. Ν. Χονδρός, Αναγνωστόπουλος (67΄ Σταυρόπουλος). Προπονήτρια:Ζαχαρούλα Σαχλά
Πηγή: Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο – fonimess.blogspot.gr
Αφήστε μια απάντηση