«

»

Μαΐ 22 2014

Εκτύπωσέ το Άρθρο

2η πρωτιά σε διαγωνισμό ζωγραφικής

Μετά την επιτυχία του μαθητή του σχολείου μας Ελσόν Ιμέρι που κέρδισε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό ζωγραφικής του Ιδρύματος Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», άλλη μία διάκριση έρχεται να χαροποιήσει μαθητές και εκπαιδευτικούς του ΓΕ.Λ Ανδραβίδας.

Η ομάδα μαθητών του σχολείου μας που συμετείχε στην Ημερίδα Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης των πολιτών της Ηλείας που διοργανώθηκε την Τρίτη 20/5/14 με τη συνεργασία των Διευθύνσεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ηλείας μέσω των υπευθύνων σχολικών δραστηριοτήτων και του σωματείου ¨Καταναλωτική Συνείδηση» , κέρδισε το πρώτο βραβείο (στην κατηγορία των Λυκείων)  στο διαγωνισμό έργων ζωγραφικής.

Το βραβείο ήταν ένας βιντεοπροβολέας, δώρο του σωματείου ¨Καταναλωτική Συνείδηση».

Οι εννέα μαθητές που συμμετείχαν στη δράση αυτή ζωγράφισαν 11 έργα με μηνύματα κατά της υπερκατανάλωσης ή της άσκοπης κατανάλωσης και  τα παρουσίασαν στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου, μαζί με άλλα 27 σχολεία της Ηλείας.

Τρεις από τις  μαθήτριες της ομάδας  παρουσίασαν και μέρος των δράσεων που υλοποιήθηκαν το σχολικό έτος 2013-14 και είχανσχέση με τα τοπικά προϊόντα.

DSCF4412

Εκτός από τα έργα ζωγραφικής, οι μαθητές έφεραν και εδέσματα, με συνταγές συμπολιτών μας, τα οποία αξιοποιούσαν τα τοπικά προϊόντα, όπως μουστοκούλουρα, παξιμαδάκια με λάδι και πορτοκάλι, μαρμελάδες, λικέρ λεμόνι και   γλυκά του κουταλιού.

DSCF4366

Η ομάδα των μαθητών που εκπροσώπησε το σχολείο μας ήταν:

Αλεξανδροπούλου Κατερίνα (παρουσίαση και ζωγραφική)

Παπαγιαννακοπούλου Κατερίνα (επιμέλεια κατασκευών και παρουσίαση)

Τόγια Ελένη (παρουσίαση και ζωγραφική)

Κυπριώτη Άννα (επιμέλεια κατασκευών και ζωγραφική)

Καστελιώτη Μαρία (επιμέλεια κατασκευών)

Σφακιανάκη Γεωργία (ζωγραφική)

Ελσόν Ιμέρι (ζωγραφική)

Χρήστος Πολίτης (συνεντεύξεις για την τελική εργασία)

Λαγογιάννης Νίκος (συνεντεύξεις για την τελική εργασία)

Με τους μαθητές συνεργάστηκαν οι εκπαιδευτικοί Διαμαντοπούλου Μαρία, Κασπίρη Αικατερίνη και Πετροπούλου Διονυσία, συνοδεύοντάς τους και στην ημερίδα.

Δείτε τα έργα των μαθητών του σχολείου μας, καθώς και άλλες φωτογραφίες από την εκδήλωση πατώντας εδώ.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/lykandra/archives/490

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων